Saltar apartados

Responsables i tècnics de Gestió Cultural de la Xarxa Vives es reuneixen al MUA

La II Jornada Fòrum Vives sobre Gestió de la Cultura a la Universitat tractarà durant dues sessions els reptes del consum cultural, les estratègies de màrqueting, l’anàlisi d’informació per a la presa de decisions, eines per a l’atracció i la consolidació de públics i l’ús de les noves tecnologies en el context cultural

 

Forum_Vivies

 

Alacant. Dilluns, 12 de febrer de 2018

El Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) acull la II Jornada Fòrum Vives sobre Gestió de la Cultura en la Universitat de la Xarxa Vives d'Universitats, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de febrer.

El vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, inaugurarà la trobada el dimecres 14 a les 15 hores, amb la participació de 12 universitats: Alacant, València, Rovira i Virgili, Pompeu Fabra, Oberta de Catalunya, Miguel Hernández, Lleida, Jaume I, Internacional de Catalunya, Illes Balears, Barcelona i Autònoma de Barcelona.

La II Jornada tractarà durant dues sessions els reptes del consum cultural, estratègies de màrqueting, anàlisi d’informació per a la presa de decisions, eines per a l’atracció i consolidació de públics i l’ús de les noves tecnologies en el context cultural. A més, es presentarà el Programa d’autoformació i treball col·laboratiu interuniversitari: l’anàlisi dels nostres públics”.

Fòrum Vives és un espai d’intercanvi i reflexió que promou la Xarxa Vives d’Universitats i es tradueix en múltiples jornades, debats, seminaris, tallers o congressos per tot el territori de la Xarxa.

 

Programa

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464