Saltar apartados

La Universitat d'Alacant incorpora el retrat d'Antonio Campinos a la sala de doctors honoris causa

El director executiu de la EUIPO, doctor honoris causa per la UA, ha mostrat la seua predisposició a col·laborar amb la institució i fer-ne d’ambaixador

 

Alacant. Dimecres, 28 febrer de 2018

La sala de doctors honoris causa de la Universitat d’Alacant ha incorporat aquest dimecres el retrat d’Antonio Campinos en un acte en què ha participat el rector, Manuel Palomar i diferents membres de l’equip de direcció de la institució.

Palomar ha destacat que “és un honor per a la nostra Universitat tenir un doctor honoris causa com Antonio Campinos el qual deixa una empremta molt arrelada a les nostres comarques des de la seua responsabilitat en l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea i també a la UA on ha col·laborat de forma molt activa i estem segurs que ho continuarà fent”.

Per la seua banda, el doctor honoris causa per la Universitat d’Alacant, Antonio Campinos, s’ha mostrat agraït per un reconeixement que “no meresc”, però que ha assegurat que “m’acompanyarà tota la vida”. Campinos s’ha referit a la relació “especial” que té amb la UA i ha mostrat la predisposició a “continuar col·laborant de forma activa i a exercir-ne d’ambaixador on em trobe”.

 

Antonio_Campinos1
Antonio_Campinos2
Antonio_Campinos3
Antonio_Campinos4
Antonio_Campinos5

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464