Saltar apartados

L'empresa tecnològica Verne Group es vincula al Parc Científic d'Alacant

 

VERNE_1

 

Alacant. Dimarts 3 de juliol de 2018

Manuel Palomar, president de la Fundació Parc Científic i rector de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, vicerectora d’Investigació i Transferència de Coneixement la Universitat d’Alacant i Gianni Cecchin, CEO de Verne Technology Group, han signat avui el contracte de vinculació de l’empresa al Parc Científic d’Alacant.

Verne Group és un modern holding d’empreses, establit a Alacant i capdavanter en el sector de les telecomunicacions i solucions TIC, que compta amb més de 700 empleats a la Comunitat Valenciana, 400 d’aquests a Alacant. Entre els seus èxits destaca ser una referència nacional en el desplegament de connectivitat a través de fibra òptica i haver dotat de WiFi i Ciberseguretat a l’esdeveniment “Alacant Port d’Eixida” de la Volvo Ocean Race 2017.

Amb la vinculació al Parc Científic d’Alacant, Verne s’acosta, encara més, a la Universitat d’Alacant, que té diverses titulacions en enginyeria, a més de diferents grups d’investigació i formació especialitzada, màsters, doctorats o títols propis entre la seua àmplia oferta formativa i investigadora.

A més, Verne s’incorpora a un ecosistema d’empreses ja vinculades al Parc Científic d’Alacant, intensives en coneixement i que comparteixen una visió de futur centrada en la innovació i en la transferència de talent des de la Universitat d’Alacant.

Manuel Palomar, president de la Fundació Parc Científic i rector de la Universitat d’Alacant, ha mostrat la satisfacció per la consolidació del Parc Científic d’Alacant com una realitat capaç d’atraure importants empreses amb una clara vocació científica, innovadora i tecnològica, una cosa que, sens dubte, converteix el Parc Científic d’Alacant en un espai clau en el desenvolupament econòmic i de la I+D+i de la província.

Per la seua banda, Gianni Cecchin, CEO de Verne, ha assenyalat que la vinculació “respon a la nostra estratègia de posicionar-nos com un hub tecnològic a la província d’Alacant, capaç d’atraure i desenvolupar talent i innovació en un sector tan pioner i transformador com el nostre”. “Col·laborar amb el món universitari i investigador és un dels nostres objectius. Estem segurs que aquesta vinculació ens permetrà impulsar l’enorme talent i coneixement que hi ha al Parc Científic, i així aconseguir que grans idees puguen convertir-se en una realitat que connecte el nostre món al futur”.

 

VERNE_2

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464