Saltar apartados

Estudiants d'Enginyeria Multimèdia de la Universitat d'Alacant guanyen el Premi al Millor Joc en el Concurs Internacional de Videojocs Brains Eden 2018 amb "Patho'logic"

‘Unreliable’ és el tema sorpresa triat sobre el qual Laura, Adrián, Alexei, Luis i Pablo han desenvolupat el joc guanyador en la categoria de Jocs per a Mòbils

El joc es complementa amb una història visual a través de converses entre una psiquiatra i el seu pacient

 

Concurse_Videojocs1
Concurse_Videojocs2
Concurse_Videojocs3
Concurse_Videojocs4
Concurse_Videojocs5

Fotografies del lliurament del premi

 

Alacant. 20 de juliol de 2018

L’equip Wasted Horchata, format per cinc estudiants del grau en Enginyeria Multimèdia de la Universitat d’Alacant (Laura, Adrián, Alexei, Luis i Pablo), ha guanyat el Premi al Millor Joc en la categoria de Jocs per a Mòbils en el Concurs Internacional de Videojocs Brains Eden 2018, celebrat a Cambridge des del divendres passat 13 i fins al dilluns 16 de juliol.

Brains Eden és el concurs internacional de videojocs més gran del Regne Unit i se celebra cada any al final de juny o principi de juliol a l’Anglia Ruskin University, situada al centre de Cambridge (Regne Unit). El concurs compta amb el suport i finançament d’empreses capdavanteres en la tecnologia i el desenvolupament de videojocs com PlayStation i Unity, entre d’altres. En l’edició d’aquest any compleix el desè aniversari.

Durant quatre dies seguits, al voltant de 30-35 equips formats per cinc desenvolupadors de jocs procedents d’universitats del Regne Unit i de tot Europa (un equip de cada universitat) s’hi apleguen per a participar en una game jam, concurs de videojocs de 48 hores de durada. En aquest temps han de crear videojocs originals basats en un tema sorpresa. Enguany el tema triat ha sigut unreliable que, traduït, significa ‘informal’ o ‘poc fiable’.

Cada any, des del curs 2013/14, quan desembarca la primera promoció del grau en Enginyeria Multimèdia en la UA, un dels equips, format per estudiants, de l’itinerari formatiu de Creació i Entreteniment digital de quart curs de la titulació, participa en el Concurs Internacional de Videojocs Brains Eden.

Fins avui tots han obtingut molt bons resultats. Destaquen sobretot els aconseguits en l’edició de 2016 pel grup LTS Games, que va obtenir el primer premi en la categoria Unity, amb el joc The quantum message, basat en el tema parity, i el de l’edició d’aquest 2018 pel grup Wasted Horchata, amb el primer premi en la categoria de jocs per a mòbils, amb el joc Patho’logic. Patho’logic és un joc per a dispositius mòbils basat en el dibuix de patrons de pantalla que indueix el jugador a equivocar-se, i –en definitiva– a ser poc fiable. El joc està complementat, a més, amb una història visual a través de converses entre una psiquiatra i el seu pacient.

 

Notícies relacionades:

Jon Cortázar, coordinador de PlayStation Talents, avalua demà divendres els videojocs de quaranta estudiants en #UAGames

Estudiants d’Enginyeria Multimèdia de la UA premiats en el Brains Eden, principal esdeveniment del Regne Unit sobre videojocs

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464