Saltar apartados

Francis Mojica, nou Ambaixador Honorari de la Marca Espanya

Aquest reconeixement es concedeix amb caràcter biennal i amb el beneplàcit del Ministeri d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació, en vuit categories

 

FRANCIS_MOJICA_MarcaEspanaAlacant. Dimarts, 17 de juliol de 2018

El Foro de Marcas Renombradas Españolas (FMRE), en col·laboració amb l’Oficina de l’Alt Comissionat del Govern per a la Marca Espanya i a través d’un jurat format per representants de l’àmbit empresarial, institucional i internacional presidit per Antonio Abril Abadín, secretari general i del Consell d’Administració d’Inditex i vicepresident del FMRE, ha designat la nova promoció d’ambaixadors honoraris de la Marca Espanya (EHME).

Aquest reconeixement es concedeix amb caràcter biennal i amb el beneplàcit del Ministeri d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació, en vuit categories. Els nous ambaixadors honoraris de la Marca Espanya són Francisco Mojica (Ciència i Innovació), la Lliga de Futbol Professional (Relacions Internacionals), Ana Botín (Gestió Empresarial), l’ONCE (Acció Social), Isabel Coixet (Art i Cultura), Red de Paradores (Turisme i Gastronomia), Carolina Marín (Esports), i José Luis Bonet (Acreditació Extraordinària).

El professor del Departament de Fisiologia, Genètica i Microbiologia de la Universitat d’Alacant ha sigut reconegut per ser un dels científics espanyols més prestigiosos internacionalment, en concret en l’àmbit de la microbiologia. Reconegut per les seues primeres contribucions (1993) que descrivien les seqüències repetides CRISPR en arquobacteris i el seu paper en els mecanismes d’immunitat de les cèl·lules procariotes, els seus descobriments van cristal·litzar més tard en el desenvolupament de la tecnologia CRISPR-Cas. Premi Jaume I a la Investigació Bàsica, Premi Fundació BBVA Fronteres del Coneixement, Premi Fundació Lilly d’Investigació Biomèdica Preclínica, i Premi Albany Medical Center Prize als Estats Units, Francis Mojica ha sigut també candidat al Premi Nobel de Medicina i Química.

Es tracta de la vuitena edició d’aquests guardons, que tenen com a objectiu reconèixer públicament les persones, empreses o institucions que més i més bé han contribuït amb la seua exemplar trajectòria professional a reforçar una imatge positiva d’Espanya a l’exterior. El jurat es va reunir a Casa Mediterrani (Alacant) dilluns passat, 9 de juliol.

La cerimònia d’acreditació de la vuitena promoció d’ambaixadors honoraris de la Marca Espanya tindrà lloc l’any vinent coincidint amb el vintè aniversari del Foro de Marcas Renombradas Españolas. Una cerimònia que, com en edicions anteriors, s’espera que siga presidida per Ses Majestats els reis d’Espanya.

Últimes notícies:

Francis Mojica clausura la IV Trobada Internacional de Rectors Universia celebrat a Salamanca

Francis Mojica, Premi Nacional El Suplemento 2018 i Premi Medicina Segle XXI en Química

L’Associació Espanyola de Gerència de Riscos i Assegurances premia el microbiòleg de la Universitat d’Alacant Francis Mojica

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464