Saltar apartados

La UA unirà el campus i el Parc Científic amb bicicletes elèctriques

L’objectiu és facilitar els desplaçaments de treballadors i evitar l’ús del vehicle particular


Alacant. Dijous, 19 de juliol de 2018

Avui s’han presentat en societat les dues primeres bicicletes elèctriques que serviran per a unir el campus de la Universitat d’Alacant amb el Parc Científic, la zona d’ampliació de la UA, on de mica en mica es van traslladant més treballadors que necessiten acudir al campus a fer gestions.

El rector, Manuel Palomar, que ha tingut l’oportunitat de conèixer els nous vehicles elèctrics adquirits per la UA, juntament amb el vicerector de Campus i Noves Tecnologies, Rafael Muñoz, ha explicat que «la intenció és facilitar aquests desplaçaments que els treballadors han de fer entre la zona d’ampliació i el campus. Amb l’adquisició d’aquestes bicicletes elèctriques mirem d’evitar l’ús del vehicle i proposem una alternativa sostenible».

Rafael Muñoz, per la seua banda, ha explicat que «hem adquirit un total de 22 bicicletes elèctriques que se situaran al soterrani del nou edifici d’Instituts on estaran les connexions per a poder recarregar les bateries. Les bicicletes estan numerades i cadascuna estarà tancada amb clau en un aparcabicicletes. La manera de gestionar-les serà la mateixa que la dels cotxes elèctrics, és a dir, des de la consergeria del nou edifici d’Instituts, on portaran el control del préstec de les bicicletes. El personal de la consergeria prestarà al personal de la UA que ho sol·licite la clau del cadenat per a poder desfermar la bicicleta en qüestió».

 

Bicis_Campus1 Bicis_Campus2

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464