Saltar apartados

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant convoca les proves de selecció per al nou curs acadèmic

Les sol·licituds podran presentar-se a través de formulari online, des d’avui i fins al 12 de setembre


 

OFUA_puuebasAccesoAlacant. Dijous, 26 de juliol de 2018

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant convoca per als dies 17 i 18 de setembre, les proves d’accés per al curs de 2018-19, que enguany tindran lloc al Paranimf de la UA, per a les especialitats instrumentals de violí, viola, violoncel, contrabaix, en corda; flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó i tuba, en vent; i de percussió.

Els requisits per a presentar la sol·licitud són tenir entre 16 i 30 anys d’edat, com també residir a la Comunitat Valenciana.

Entre els criteris de selecció, podran accedir-hi els membres de la comunitat universitària, els estudiants de qualsevol dels conservatoris de música de la província d’Alacant, els músics d’escoles i societats musicals de les poblacions amb seu universitària o tenir experiència en l’instrument al perfeccionament del qual s’aspira, sense que siga imprescindible haver sigut estudiant del conservatori de música o de qualsevol altre centre homologat.

Les sol·licituds podran presentar-se electrònicament fins al 12 de setembre i, el 14 de setembre, es publicarà el llistat d’horaris específics de cada especialitat i l’ordre de crida. Els resultats de les proves seran publicats el 20 de setembre en la pàgina web de l’OFUA en la secció “Última hora”.

 

Més informació

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464