Saltar apartados

El catedràtic de la UA, Antonio Alaminos, nou director d'Investigació del CIS

 

Alaminos

 

Alacant. Dijous, 12 de juliol 2018

Antonio Alaminos, catedràtic de Sociologia Matemàtica a la Universitat d’Alacant, és el nou director del Departament d’Investigació del CIS (Centre d’Investigacions Sociològiques). Alaminos està especialitzat en mètodes comparats per a l’estudi del canvi i les estructures socials i entre els anys 2009 i el 2016 va ser director del Departament de Sociologia II de la UA.

Alaminos ha sigut investigador en l’Institut de Cooperació Iberoamericana (Ministeri d’Afers Exteriors), l’Institut d’Estudis Fiscals (Ministeri d’Hisenda, Madrid), l’Escola d’Organització Industrial (Ministeri d’Indústria, Madrid), la Facultat Llatinoamericana de Ciències Socials FLACSO-Xile, i el Centre d’Investigacions Sociològiques (Ministeri de Relacions amb les Corts, Madrid), i també professor convidat en diverses universitats i centres internacionals.

L’expert ha centrat el seu treball d’investigació en el canvi sociopolític, les formes de la vida quotidiana, els processos de socialització i aculturació i els models matemàtics i estadístics de dinàmiques i estructures socials.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464