Saltar apartados

El Paranimf acull en dos Actes de Graduació els 560 estudiants que obtenen els graus i màsters de la Facultat de Filosofia i Lletres

Salvador Palazón, director general AVAP assistirà divendres a l’Acte de Graduació

 GRADUADOS_2017

 Imagen de archivo de graduados 2017

 

Alacant. 11 de juliol de 2018

La Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant farà, demà dijous 12 i divendres 13 de juliol del 2018, dos Actes de Graduació per a commemorar l’obtenció dels títols de grau o de màster pels 560 estudiants que els han finalitzat.

Presidit per Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Llengües, el Paranimf de la UA rebrà demà tots els estudiants pertanyents al grau en Traducció i Interpretació i màster en Traducció Institucional a les 18.00 hores. A partir de les 20.00 hores serà el torn als qui han obtingut el grau en Español: Llengua i Literatures; grau en Estudis Anglesos; grau en Estudis Àrabs i Islàmics; grau en Estudis Francesos; grau en Filologia Catalana; màster en Espanyol i Inglés com a Segones Llengües/Llengües Estrangeres; màster en Estudis Literaris i màster en Inglés i Espanyol per a Finalitats Específiques.

L’endemà, el divendres 13 de juliol a les 18.00 hores seran els graduats en el grau en Geografia i Ordenació del Territori; grau en Turisme; màster en Desenvolupament Local i Innovació Territorial i Màster en Planificació i Gestió de Riscos Naturals els qui rebran els seus diplomes. A les 20.00 hores els estudiants del grau en Història; grau en Humanitats; màster en Arqueologia Professional i Gestió Integral del Patrimoni; màster en Història de l’Europa Contemporània i màster en Història i Identitats en el Mediterrani Occidental (s. XV-XIX) obtindran els diplomes acreditatius en l’Acte de Graduació. Francisco Torres, vicerector de Qualitat i Innovació Educativa serà qui presidisca l’Acte i hi estarà present Salvador Palazón, director general de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP) i catedràtic en l’àrea de coneixement de Geografia Humana de la UA.

Durant els dos actes estaran presents el director del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències d’Alacant, Francisco Martín Irles.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464