Saltar apartados

La Fundació Mutua Levante es converteix en mecenes del Campus de la UA a Alcoi

El rector de la UA i el president de Mutua Levante han signat aquest matí el conveni de mecenatge que permetrà posar en marxa activitats d’interès cultural i acadèmic al Campus de la UA a Alcoi

 

Fund_MutuaLevante1
Fund_MutuaLevante1a
Fund_MutuaLevante2

 

Alacant. Dimecres, 11 de juliol de 2018

l rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el president de la Fundació Mutua Levante, Juan Escrig, han signat aquest matí un conveni de mecenatge per a la realització d’activitats d’interès acadèmic i cultural al Campus de la UA a Alcoi.

L’acte de signatura ha tingut l’assistència de Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Raül Llopis, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, Majo Pallarés, coordinadora d’activitats culturals del Campus d’Alcoi, Elena Turrión, la secretària de la Fundació Mutua Levante i Pablo de Gracia Pérez , president de la Cambra de Comerç d’Alcoi.

Tant el rector com el president de la Fundació han coincidit a qualificar aquesta col·laboració com “una excel·lent notícia per a Alcoi”, que es veurà beneficiada per les activitats que es faran des del Campus de la Universitat d’Alacant.

Palomar ha assenyalat que “les activitats culturals que es programaran estaran lligades als estudis de Magisteri que començaran el pròxim curs a Alcoi, i també als objectius de formació integral de l’alumnat que defensa la Universitat d’Alacant i que obeeixen també a l’acció vertebradora que fa el campus alcoià des de la docència i activitats universitàries”.

Escrig, per la seua banda, ha assegurat que la Fundació Mutua Levante està “encantada de poder col·laborar amb la difusió dels estudis universitaris a Alcoi, com també amb la promoció de la formació i la cultura, i fer-la extensiva a tota la societat alcoiana”.

Després de la signatura d’aquest primer conveni s’ha avançat part del programa cultural que la UA està perfilant per al primer quadrimestre del pròxim curs acadèmic i en el qual la producció pròpia de la UA serà prioritària, amb activitats de dansa, teatre, exposicions, cicles cinematogràfics, jornades i conferències.

Concretament, el mes de setembre tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Història de la Normal” i el cicle de cinema “Educar a través del cinema”. A l’octubre, l’Aula de Teatre de la UA representarà l’obra En defensa i s’obrirà al públic la mostra “Del morat al negre (3). Violència de gènere a través de la premsa gràfica alacantina 2007-2012”.

Novembre portarà amb si l’obra teatral Los figurantes, de la mà de l’Aula de Teatre de la UA; el cicle de cinema i violència de gènere i una taula redona sobre “Escola i prevenció de la violència de gènere”.

La coral de la UA oferirà el seu concert de Nadal al desembre, i està prevista la conferència “Un model lingüístic diferent”.

Les dates i llocs de la programació cultural del primer quadrimestre, seran detallades a l’inici del pròxim curs acadèmic.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464