Saltar apartados

Antonio Campinos protagonitza la cloenda del XXIV Magister Lucentinus de la Universitat d'Alacant

El màster en Propietat Industrial i Intel·lectual lliura els diplomes als alumnes que han superat el curs

 

Clausura_Magister_Lucentinos1
Clausura_Magister_Lucentinos2
Clausura_Magister_Lucentinos3
Clausura_Magister_Lucentinos4
Clausura_Magister_Lucentinos5

 

Alacant. Divendres, 8 de juny de 2018

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha presidit aquest dijous la clausura de la vint-i-quatrena edició del Magister Lucentinus, màster en Propietat Industrial i Intel·lectual, i va lliurar els diplomes als quinze alumnes que han superat aquesta nova edició del títol propi més antic de la UA.

El director executiu de l’EUIPO, Antonio Campinos, va ser l’encarregat de pronunciar la conferència de clausura del curs, una intervenció en la qual va elogiar el treball de formació realitzat pel Magister Lucentinus en els seus 24 anys d’història «al costat de l’OAMI primer i l’EUIPO més tard» i va remarcar la importància de l’especialització en l’àmbit de la «propietat industrial i intel·lectual, que ha esdevingut un dels reptes de la Unió Europea». Campinos, en el seu discurs també va tenir paraules d’elogi per a la Universitat d’Alacant per la seua «capacitat d’avançar-se al futur en les necessitats de formació de la societat».

El rector, que va agrair les paraules de Campinos en la seua intervenció, va voler felicitar els alumnes que han superat el màster, els quals «s’uneixen a una llarga llista d’estudiants que s’han especialitzat en aquesta matèria al llarg dels vint-i-quatre anys d’història d’un màster pel qual cada any passen els millors experts en propietat industrial i intel·lectual».

En l’acte, juntament amb el rector i Antonio Campinos, van participar la directora general de l’Oficina Espanyola de Patents i Marques, Patricia García-Escudero, la directora del màster, Pilar Montero, i la presidenta de l’Associació d’Antics Alumnes, Cristina Pastor.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464