Saltar apartados

El Consell Social elogia el treball realitzat per la Universitat d'Alacant en la reacreditació dels títols de grau

 

ConsejoSocial_comision

 

Alacant. Dimarts, 5 de juny de 2018

La Comissió d’Assumptes Acadèmics del Consell Social de la Universitat d’Alacant ha lloat la tasca duta a terme per la institució acadèmica en els procediments de seguiment i reacreditació de les titulacions oficials. El seu president, Francisco Martín Irles, ha elogiat el treball dut a terme des de les diferents instàncies universitàries «per a tornar a acreditar els trenta-sis títols que s’havien de sotmetre a revisió els anys passats» (la llei marca que els graus oficials se sotmeten a revisió pública cada sis anys, i els màsters oficials, cada quatre). 

El vicerector de Qualitat i Innovació Educativa, Francisco Torres, ha sigut l’encarregat de presentar l’informe sobre els processos de seguiment i reacreditació dels títols oficials tant de grau com de postgrau, «exigibles per a demostrar que es mantenen els estàndards de qualitat i les condicions amb les quals van ser aprovats». Torres ha explicat que «en aquest moment, tots els graus de la UA que havien de passar reacreditació (36) ho han fet ja, i de forma molt favorable». En el cas dels màsters encara hi ha algun títol al qual li manca l’informe definitiu, ja que el procediment continua obert.

Torres ha assegurat que se sent molt satisfet amb el treball fet, atès que «la valoració en conjunt és molt positiva i les titulacions de la UA han superat tots aquests processos de revisió i auditoria externa», ha comentat.

El vicerector ha aprofitat la intervenció per a tornar a explicar davant del Consell Social la implantació per al pròxim curs de tres noves titulacions de grau: Màrqueting, Relacions Internacionals i Gastronomia i Arts Culinàries, «tres propostes molt treballades, de les quals ens sentim molt orgullosos i que naixen per a donar resposta a una demanda social creixent».

 

Normativa de permanència

En la mateixa reunió, celebrada al despatx del president del Consell, a l’edifici del Rectorat, la comissió ha aprovat per unanimitat la Normativa de permanència i continuació d'estudis de l'alumnat matriculat en títols de màster universitari oficial de la Universitat d'Alacant. L’objectiu d'aquesta nova normativa, presentada per la vicerectora d'Estudiants i Ocupació, Nuria Grané, és «dotar de més flexibilitat la regulació existent per afavorir l'alumnat i mantenir una coherència amb la normativa vigent relativa als estudis de grau».

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464