Saltar apartados

L'alumnat del màster en Comerç Internacional presenta els projectes finals en empreses reals

Set empreses alacantines es beneficien del treball fet pels estudiants i les estudiants del títol de la Universitat d’Alacant

 

Alacant. Dilluns, 4 de juny de 2018

Els alumnes del màster en Comerç Internacional de la Universitat d’Alacant de l’Institut d’Economia Internacional, que enguany compleix la vint-i-vuitena edició han finalitzat l’any amb la presentació dels projectes de final de màster, dirigits a la internacionalització d’empreses.

En total s’han presentat un total de set projectes que els estudiants i les estudiants han treballat en grups i que tenen com objectiu empreses reals, en les quals s’han basat els treballs fets en el Treball de Final de Màster i que poden ser implementats per aquestes.

Set empreses de diferents sectors de les comarques alacantines han sigut les beneficiades en aquesta edició per aquests treballs, d’aquesta manera trobem una iniciativa dirigida a una empresa d’artesania amb una proposta per a introduir-se en el mercat canadenc i nord-americà. En un altre dels casos una empresa de tancaments i pèrgoles vol penetrar en els mercats d’Alemanya i Anglaterra, per a la qual cosa necessita anàlisis de les possibles barreres que hi trobarà, com les certificacions necessàries i altres dades del mercat, i també plans comercials i de màrqueting adaptats als nous mercats.

Els treballs es repeteixen també amb una empresa de joguets per a la creació d’una tenda on-line que permeta la internacionalització d’aquesta a través d’aquest nou canal de venda, d’una empresa editorial especialitzada en el mercat domèstic i que cerca nous àmbits en altres països o d’uns cellers familiars de Villena que volen introduir el producte als Estats Units i que han trobat un treball en què s’analitzen els estats on tindran millor acceptació, com també dades dels competidors en el mercat.

Una empresa de nova creació, dedicada a productes innovadors de natació també ha sigut objectiu d’un estudi de l’alumnat del màster per a la internacionalització dels seus productes als Estats Units i Austràlia, mentre que una empresa amb més de 30 anys d’experiència en el mercat de la lampisteria nacional cerca l’expansió a Europa, i amb el treball fet analitza els diferents països i presenta diferents alternatives per a introduir-s’hi.

El màster en Comerç Internacional tracta exhaustivament les diferents matèries relacionades amb el comerç internacional i el marc econòmic i empresarial en què aquest es desenvolupa.

L’estudi de les assignatures des d’una perspectiva teòrica es completa amb la realització de nombrosos exercicis i supòsits pràctics extrets de casos reals. Al llarg del curs s’organitzen diferents conferències, aules obertes i seminaris impartits per experts acadèmics i professionals en comerç internacional.

 

Master_ComercioInternacional

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464