Saltar apartados

L'Aula de Teatre de la UA representarà Comedia sin título en la Mostra de Teatre Ciutat de Dénia

El certamen teatral destinarà la recaptació a l'associació Amunt contra el Càncer de la Marina Alta

Demà dissabte 2 de juny, a les 20:30 hores, l'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant representarà en la 28a Mostra de Teatre Ciutat de Dénia, al Teatre Auditori del Centre Social, Comedia sin título, de Federico García Lorca, obra dirigida per Iván Jiménez, en la qual disset actors i actrius actuaran, ballaran, cantaran i tocaran en directe, i convertiran el pati de butaques en una extensió de l'espai escènic.

Comedia sin título és la gran obra que Federico García Lorca estava creant quan va ser afusellat i que s'insereix dins de la seua trilogia del Teatro Imposible juntament amb Así que pasen cinco años i El público.

La 28a Mostra de Teatre Ciutat de Dénia -  I Mostra Internacional Marina Alta de Teatre, que organitza la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Dénia, té lloc de l'1 al 9 de juny, a l'Auditori del Centre Social, i, com cada any, els beneficis d'aquest certamen de teatre es destinen a una associació de la zona. Enguany seran per a l'associació Amunt contra el Càncer de la Marina Alta.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464