Saltar apartados

La sala d'exposicions José María Román, "Pita" de Monòver allotjarà la nova Aula Universitària de la UA

 

Cartell_Memorables_Monovar

Alacant. Dijous, 7 de juny de 2018

Demà divendres 8 de juny, a les 18:30 hores, tindrà lloc la inauguració de la nova Aula Universitària de la UA a la localitat alacantina de Monòver, que estarà situada a la sala d’exposicions José María Román, “Pita”. L’acte tindrà la presència del vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés, l’alcalde de l’Ajuntament de Monòver, Natxo Vidal, la regidora de Cultura i Normalització Lingüística, Julia Tortosa i Lourdes Pastor, regidora d’Educació i Memòria Històrica.

Durant l’acte es presentarà l’exposició “Memorables, insignes i intrèpides 1870-1931”. Aquesta exposició tracta de la història d’un conjunt de dones que van lluitar per tenir llibertat, drets i justícia. Són històries poc conegudes per la nostra societat, per aquesta raó l’Associació Museu de Fets i Drets de les Dones (AMHDM) ha volgut fer una recopilació de les millors històries, imatges i successos amb la finalitat que no passen a l’oblit.

La mostra, a més, es completarà amb una sèrie de llibres, quadres i documents de tres dones de Monòver que van viure entre el 1870 i el 1931 i que també mereixen ser recordades. L’exposició estarà oberta al públic fins a l’1 de juliol.

La jornada conclourà amb un vi d’honor a la sala exposicions i un concert d’òrgan, dolçaina i percussió, que tindrà lloc a l’església parroquial de Sant Joan Baptista, a les 20:30 hores, a càrrec del Grup El Ternari d’Elx.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464