Saltar apartados

Nuria Oliver clausura el curs de la Universitat Permanent de la UA

La investigadora protagonitzarà la conferencia “Tecnología para vivir más y mejor” en l’acte de finalització de curs de la UPUA el pròxim dilluns

El dia 11 comença el termini de preinscripció per als majors de 50 anys amb més de 170 assignatures agrupades en cinc àrees de coneixement

JORNADA_MAJORS_XARXA_VIVES

 

Alacant. Divendres, 8 de juny de 2018

La directora d’Investigació de Ciències de Dades de Vodafone, Nuria Oliver, serà l’encarregada de pronunciar la conferència de clausura de la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant el pròxim dilluns amb el títol “Tecnología para vivir más y mejor”. L’acte tindrà lloc el dilluns 11 de juny a partir de les 17 hores a la sala d’actes de l’aulari II i estarà presidit el vicerector d’Estudis i Formació, Enrique Herrero. Durant aquest es farà lliurament dels diplomes a l’alumnat del curs 2017-2018 i també intervindran la directora de la UPUA, Concepción Bru Ronda i la presidenta de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes, María Luisa Mataix.

 

Preinscripció curs 2018-2019

El programa Diploma Sènior de la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant per al pròxim curs acadèmic 2018-19 tindrà un total de 170 assignatures agrupades en cinc àrees de coneixement i com en cursos anteriors, l’elecció d’aquestes contribuirà a definir el Programa de la UPUA, segons l’interès mostrat per les diferents matèries.

La preinscripció per a aquest programa comença el pròxim 11 de juny (dilluns) i es podrà fer fins al dia 15 de juny a les 24 hores. La Universitat Permanent està orientada a totes aquelles persones majors de 50 anys residents a la Comunitat Valenciana, que tinguen aspiracions de superació socioculturals, sense necessitat de titulació prèvia.

D’altra banda, la preinscripció per al Programa Integrat Sènior en Humanitats començarà el pròxim 26 de juny i es podrà fer fins al dia 29. Aquesta opció consisteix en una oferta formativa dirigida a majors de 50 anys que es desenvoluparà a la Facultat de Filosofia i Lletres i que permetrà a l’alumnat aconseguir d’una manera específica una formació humanística interdisciplinària estructurada en diferents àrees de coneixement com Història, Art, Filosofia, Literatura, Geografia, Antropologia i Llengües.

Aquest programa està dirigit a estudiants de la Universitat Permanent que es tinguen el Diploma Sènior de la UA o que siguen titulats universitaris. El curs consta de 90 crèdits repartits en assignatures de 6 crèdits que es poden cursar entre el primer i el segon trimestre, que han de ser triades aquestes de manera lliure, encara que cal observar les recomanacions d’orientació acadèmica.

Els alumnes de la UPUA que es matriculen en el programa d’estudis assistiran a les classes amb els estudiants del grau d’Humanitats en els grups, horaris i aules d’impartició de les assignatures triades.

 

Notícies relacionades:

La Universitat d’Alacant llança el Programa Integrat Sènior en Humanitats

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464