Saltar apartados

CONVOCATÒRIA A MITJANS - La Universitat d'Alacant organitza la Gala Impuls 2018

 

Alacant. Dilluns, 11 de juny de 2018

 

Lloc: Sala Cool del Museu de la Universitat d’Alacant (MUA)

Data: Dimecres, 13 de juny de 2018

Hora: 19 hores

 

Gala_Impulso18_valLa Universitat d’Alacant farà, el pròxim dimecres 13 de juny a les 19 hores al MUA, la Gala Impuls 2018 on es donaran a conèixer els guanyadors de l’última convocatòria dels Premis Impuls a iniciatives empresarials innovadores. Amb una dotació de fins a 32.000 euros en premis, el seu objectiu és fomentar l’esperit emprenedor entre la comunitat universitària i promoure la creació d’empreses.

Uns premis consolidats que enguany han rebut un total de 22 propostes: 5 projectes en la modalitat A per a projectes basats en resultats de investigació promoguts per personal investigador de la UA; 15 projectes en la modalitat B dirigida a projectes promoguts per estudiants que no estiguen basats en investigació; i 2 projectes en la modalitat C, indicada per a projectes empresarials basats en la reutilització de dades obertes d’institucions públiques promoguts també per estudiants o titulades i titulats.

D’altra banda, la convocatòria Impuls d’enguany té un guardó addicional, el Premi emprenedoria social de la Fundació Caja Mediterráneo i Càtedra de Responsabilitat Social Corporativa.

Durant la Gala, a més, es lliuraran diversos reconeixements: Empresa més col·laboradora en I+D, Empresa més col·laboradora en pràctiques i ocupació, i a l’Empresa de l’any del Parc Científic d’Alacant.

L’acte tindrà la participació de la directora d’Investigació en Ciències de Dades en Vodafone i Chief Data Scientist; Nuria Oliver; el soci fundador de l’empresa de base tecnològica de la UA Nouss Intelligence, Jerónimo Mora; el soci fundador de Freebo, Ricardo Cano; i amb la directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, Júlia Company.

 

Notícies relacionades:

La UA obri la convocatòria dels Premis Impuls 2018 a iniciatives empresarials innovadores

Nova edició dels tallers ua:emprèn lab per a participar en els Premis Impuls per a iniciatives empresarials innovadores 2018

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464