Saltar apartados

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA. PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA INSTITUCIONAL "MATRICULA'T EN LLENGÜES"

Alacant, 11 de juny de 2018Data: Dimarts, 12 de juny de 2018

Hora: 11.30 hores

Lloc: Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40). Sala de conferènciesHi intervenen:

– Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esport i Llengües.

– Ferran Isabel, director del Servei de Llengües.

– Séfora Bou i David Garcia, tècnics del Servei de Llengües responsables de la campanya.

El vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, presentarà demà dimarts, 12 de juny, la campanya «Matricula’t en Llengües» dissenyada per la UA, una campanya que la Universitat posarà en marxa aquesta setmana amb motiu de l’inici dels terminis de matriculació en estudis de grau i màster per al pròxim curs acadèmic 2018/2019. La roda de premsa tindrà lloc a la Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40), i hi assistiran, a més del vicerector, el director del Servei de Llengües de la UA, Ferran Isabel, i els dos tècnics del mateix servei responsables de la campanya, els quals donaran a conèixer també el nombre d’assignatures de grau i màster amb docència en altres llengües que la UA ofereix per al pròxim curs.

Durant la presentació es desgranarà el contingut específic d’aquest any, l’eslògan, cartelleria, marxandatge i vídeos promocionals.

Aquesta campanya respon a la ferma aposta de la UA pel multilingüisme, amb una oferta que permet als estudiants avançar en la formació en llengües en dues línies complementàries: la normalització del valencià en els estudis i el foment de la internacionalització a través de la formació en anglès i altres llengües estrangeres als graus i màsters.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464