Saltar apartados

La Universitat d'Alacant inaugura l'Aula Universitària de Sant Joan

El rector, Manuel Palomar i l’alcalde, Jaime Albero, van descobrir la placa en la casa de Cultura.

L’acte va coincidir amb l’inici de les festes de Fogueres 2018 que el rector va protagonitzar com a pregoner

 

AulaSantJoan1
AulaSantJoan2
AulaSantJoan3
AulaSantJoan4
AulaSantJoan5
AulaSantJoan6
AulaSantJoan7

 

Sant Joan. Dilluns, 11 de juny de 2018

El municipi de Sant Joan ha esdevingut l’última incorporació a la Xarxa de Seus Universitàries de la UA amb la inauguració de l’Aula Universitària com a colofó a una llarga trajectòria de col·laboració entre el consistori santjoaner i Universitat d’Alacant.

Dissabte passat, coincidint amb l’inici de les festes de les Fogueres 2018, la Universitat d’Alacant va descobrir la placa que identifica Sant Joan com a Aula Universitària en la Casa de Cultura del municipi en un acte que van presidir el rector de la Universitat, Manuel Palomar i l’alcalde de la localitat, Jaime Albero i en el qual van participa també, la regidora de Cultura, Clara Rodriguez, que va ser l’encarregada de descobrir la placa, la responsable de les aules universitàries de la UA, Mar Iglesias, la secretària general de la UA, Esther Algarra i el vicerector de Campus i Tecnologia, Rafael Muñoz.

Palomar va destacar la importància per a la Universitat d’obrir-se als diferents municipis a través de “la formació, la investigació i la cultura. Una aposta que ens permet apropar la nostra institució a la societat”.

Per la seua banda, l’alcalde va destacar que “Sant Joan ha mantingut una col·laboració activa amb la Universitat els darrers anys i ara, amb la creació d’aquesta Aula no fem sinó formalitzar una llarga trajectòria conjunta que beneficia a tots els veïns del nostre municipi”.

 

Pregó

La inauguració de l’Aula va coincidir amb l0inici de les festes de les Fogueres 2018 de les quals el rector va ser l’encarregat de fer el pregó inaugural. Palomar va destacar en la seua intervenció a l’auditori de la Casa de Cultura, davant els representants de la festa, que “és tot un orgull ser el pregoner d’unes festes que visc intensament cada any, ja que soc veí del poble i que són una manifestació de la nostra passió pel foc, la música i el nostre sant Joan”, per a finalitzar, el rector, va animar a gaudir d’una festa inclusiva, participativa, emotiva, divertida i sentida”.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464