Saltar apartados

La Universitat d'Alacant s'uneix al programa "Campus de l'Emprenedor Innovador"

 

Campus_emprenedor1 Campus_emprenedor2

 

Alacant. Dimarts, 12 de juny de 2018

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha assistit, juntament amb la resta d’universitats públiques valencianes, a la signatura de convenis amb el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, per a la realització de les activitats del programa “Campus de l’Emprenedor Innovador”. L’ajuda prevista ascendeix a un total de 380.000 euros per a l’any 2018.

Es tracta d’un programa impulsat per la Direcció general d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme juntament amb les cinc universitats públiques valencianes, en el qual aquestes institucions educatives comparteixen l’aprenentatge i l’experiència en diferents iniciatives de suport a l’emprenedoria, de manera que les accions més reeixides de cadascuna s’estenguen a les altres, de manera que beneficie tant les universitats com l’ecosistema emprenedor.

El Campus de l’Emprenedor Innovador consta de diverses activitats, cadascuna d’aquestes liderada per la universitat pionera o destacada en el seu desenvolupament. En concret, el ‘Programa Banc de Patents i Coneixement’ és liderat per la Universitat d’Alacant, que es constitueix com un programa de valorització i visualització de les millors tecnologies de les universitats i organismes d’investigació valencians, a través del portal electrònic del banc de patents i coneixement www.bancodepatentes.gva.es, per a facilitar-ne la transferència als sectors productius i de serveis, amb el concurs d’empresaris i emprenedors. Des de l’any 2013 s’han incorporat 215 patents i 29 d’aquestes ja són casos d’èxit que s’han transferit a empreses.

A la signatura han assistit, a més del rector de la Universitat d’Alacant, la rectora de la Universitat de València, María Vicenta Mestre; el rector de la Universitat Politècnica de València, Franscisco José Mora; la vicerectora d’Estudiants i Compromís Social de la Universitat Jaume I, Inmaculada Rodríguez; i el vicerector de Investigació i Innovació de la Universitat Miguel Hernández, Manuel Miguel Jordán.

 

Més informació

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464