Saltar apartados

Desmuntant mites de la nutrició esportiva a la Universitat d'Alacant

De la mà del dietista nutricionista Ramón de Cangas, divendres que ve, 29 de juny de 2018, a les 11 hores a la sala d’actes de l’edifici German Bernàcer

 

 

 

Alacant. Dimecres, 27 de juny de 2018

És la dieta paleo la solució als meus problemes? Serveix l’homeopatia? És preferible fer diversos àpats al dia o són millors els dejunis intermitents? Són els làctics sencers una bona opció? Ajuda beure aigua per a perdre greix? Serveixen per a alguna cosa la creatina i la carnitina? Hi ha una finestra anabòlica? Aquestes seran algunes de les qüestions que es tractaran divendres vinent, 29 de juny de 2018, en la conferència «Desmontando mitos en nutrición deportiva», a càrrec del dietista nutricionista Ramón de Cangas.

L’acte, organitzat per la Facultat de Ciències de la Salut, el Gabinet d’Alimentació i Nutrició de la UA Alinua de la Universitat d’Alacant, i OBERON, tindrà lloc a les 11 hores a la sala d’actes de l’edifici German Bernàcer de la Universitat d’Alacant.

Autor del llibre ‘¡Come y ponte en forma! Desmontando los mitos de la nutrición deportiva, el doctor Ramón de Cangas, pretén ensenyar els esportistes a alimentar-se desmuntant les creences falses sobre l’alimentació. S’hi analitzaran les típiques dietes que se solen suggerir per als practicants de les diferents modalitats esportives, les qüestions sobre proteïnes, hidrats de carboni, dejunis, ometre menjades, suplementació i molt més.

Ramón de Cangas, a més de dietista nutricionista, és biòleg i doctor en Biologia Funcional en l’àrea de Fisiologia i Nutrició. D’altra banda, és membre del cos d’acadèmics de l’Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica; del Comitè Assessor del Consell General de Col·legis Professionals de Dietistes Nutricionistes d’Espanya; president de la Fundació Alimenta Tu Salut, i vicepresident per a Espanya de la societat científica Internacional SIISDET. 

Inscripció

Vídeo

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464