Saltar apartados

El rector rep Álvaro Belmonte, el dreamer de la Universitat d'Alacant

L’estudiant de robòtica és un dels quatre becats per la Fundació Banc Sabadell per a participar en programa Imagine Silicon Valley 2018

 

DREAMER_BECA1
DREAMER_BECA2
DREAMER_BECA3

 

Alacant. Divendres, 29 de juny de 2018

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí al seu despatx a Álvaro Belmonte, l’estudiant del grau d’Enginyeria Robòtica en l’Escola Politècnica Superior que participarà en l’Imagine Silicon Valley 2018. L’alumne, que acaba de finalitzar el tercer curs, ha aconseguit una de les quatre beques sufragades per la Fundació Banc Sabadell per a participar en aquest programa d’innovació disruptiva en què es desenvolupen projectes amb l’ajuda de mentors i experts. Álvaro se’n va demà mateix cap a Los Angeles on romandrà durant el mes de juliol. Palomar no ha volgut perdre l’oportunitat de felicitar a l’estudiant campeller que va resultar seleccionat en un procés que el mateix jurat del programa va qualificar de “molt renyit” per la gran quantitat i qualitat de les propostes presentades. En la recepció han participat a més, la vicerectora de Planificació Econòmica de la UA, Mónica Martí i el director regional Alacant Centre de la Fundació Sabadell, Manuel Villalgordo.

Amb 20 anys el programa posa al seu abast, a més d’una experiència vital única, una infinitat d’oportunitats i expectatives professionals. Álvaro es reconeix “una miqueta nerviós” però “molt motivat i esperançat” davant del repte que suposa ser un dels 12 dreamers del 2018. L’estudiant, que formarà part de la primera promoció del grau d’Enginyeria Robòtica, ha explicat al rector la seua intenció de compartir l’experiència a través de xarxes socials i fer una espècie de “diari de bord” per a “permetre que altres persones somien amb mi”.

A més de desenvolupar projectes innovadors de caràcter social, innovador, cultural i tecnològic, el programa preveu una estada cultural prèvia i la visita a algunes de les empreses més capdavanteres del món situades en la mateixa ciutat.

 

Notícia relacionada:

Un estudiant d'Enginyeria Robòtica de la UA entre els seleccionats per a participar en l'Imagine Silicon Valley 2018

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464