Saltar apartados

Javier Rico presenta el seu llibre "La imagen del Pop Rock español" en la Seu Ciutat d'Alacant

L’autor desgrana el que s’oculta darrere de les millors imatges que van il·lustrar els discos de la història de la música espanyola des dels anys seixanta fins avui

 

Lliure_Rock1
Lliure_Rock2
Lliure_Rock3
Lliure_Rock4
Lliure_Rock5
Lliure_Rock6

 

Alacant. Dimecres, 27 de juny de 2018

Javier Rico, professor de Disseny Gràfic a l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Alacant, presenta el seu llibre La imagen del Pop Rock español, demà dijous, 28 de juny, a les 20 hores en la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4), acompanyat per Marina Limiñana, coordinadora d’aquesta activitat.

Ara que la presència física ha sigut substituïda per la digital, l’autor reivindica amb aquesta publicació una època en què el continent era tan important com el contingut, des dels anys seixanta fins a l’actualitat. Rico afirma que «la història de la música popular espanyola està lligada a Alaska, Los Brincos, Los Bravos o Los Planetas entre altres bandes i artistes, però, al seu torn, aquest vincle ens porta a l’obra gràfica de les seues portades i de tots aquells artistes que les van fer possible». El llibre detalla què s’amaga darrere de les millors imatges que van il·lustrar els discos que han marcat la nostra memòria visual, amb una anàlisi rigorosa de les claus dels dissenys i anècdotes entrellaçades.

Javier Rico Sesé

És professor de disseny gràfic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny a Alacant. Llicenciat en Belles Arts. Al llarg de la seua carrera ha impartit tallers i conferències de disseny per a diverses institucions, algunes de les quals sobre portades de discos. En l’actualitat prepara un llibre que analitza els diferents estils gràfics dels discos publicats pels Beatles.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464