Saltar apartados

La Seu Universitària de Torrevella acull l'acte inaugural dels Cursos d'Estiu Rafael Altamira de la UA

 

Cursos_VeranoUA

 

Alacant. Dimarts, 26 de juny de 2018

La Seu Universitària de Torrevella serà l’escenari enguany de l’Acte Institucional d’Inauguració dels Cursos d’Estiu Rafael Altamira de la Universitat d’Alacant, un acte que tindrà lloc demà dimecres, 27 de juny, a les 20 hores, a les instal·lacions de la Seu a Torrevella (Eras de la Sal. Passeig de Vistalegre, s/n, Torrevella). L’acte serà presidit pel rector de la UA, Manuel Palomar, acompanyat per l’alcalde de Torrevella, José Manuel Dolón, el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, la directora de Seus Universitàries, Eva Valero, i el coordinador acadèmic de la seu, Norberto Mazón. El programa de l’acte inaugural comptarà, a més, amb les intervencions institucionals, amb una dramatització històrica i el concert del grup vocal masculí Sette Voci.

L’oferta de cursos d’estiu de la UA per a aquest any inclou un total de 46 propostes marcades per un estret vincle amb el món professional, de caràcter eminent pràctic, i amb una àmplia varietat temàtica i d’enfocaments. En total s’impartiran divuit cursos en el campus i 28 en les Seus Universitàries de la UA i municipis col·laboradors de Benissa, Biar, Cocentaina, Crevillent, Dénia, Elda, l’Alcúdia, la Nucia, Petrer, Villena i Torrevella. Concretament, la Seu Universitària de Torrevella acollirà dos dels cursos del programa: Assetjament Escolar i Suïcidi des d’una Perspectiva Multidisciplinària (del 2 al 6 de juliol), en el qual es tractarà el bullying des d’una diversitat de perspectives (criminologia, psicologia, dret, sociologia, tecnològica, etc.) per a prevenir-lo i evitar les seues conseqüències, i Fusió i Mestissatge: Espanya i Cuba, Viatges Sorprenents d’Anada i Tornada (del 17 al 19 de juliol), un recorregut multidisciplinari per casos d’interculturalitat en la producció artística (literària, cinematogràfica, urbanística) i científica de l’àmbit hispànic a Cuba i viceversa.Notícies relacionades:

Curs Assetjament Escolar i Suïcidi 

Jornades Hispanocubanes

CURSOS D’ESTIU PRIMERA SETMANA DE JULIOL

Seu de Torrevella:

Assetjament Escolar i Suïcidi des d’una Perspectiva Multidisciplinària (2 al 6 de juliol)

Campus:

Assetjament i relacions laborals: perspectiva social i jurídica (3 al 5 de juliol)

Immersion to Healthcare Improvement Science (del 2 al 6 de juliol)

Laboratori de bioquímica i biologia molecular clínica: fonaments i noves tècniques. 2a edició (del 2 al 6 de juliol)

Seu Ciutat d’Alacant : Màrqueting de la Cultura i de les Arts (2 al 6 de juliol)

Seu d’Elda: Experiències i Recursos per a la Innovació Educativa: Flipped Classroom, Geolocalització i Rúbriques (4 i 5 de juliol)

Seu de Dénia: Procés Penal. Qüestions Actuals (5 i 6 de juliol)

En línia: Els estudis Queer: Literatura, Cinema i Art (2 al 14 de juliol)

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464