Saltar apartados

La Universitat d'Alacant, centre de reunió de les últimes troballes científiques en Sociologia de la Salut

Des de demà, dijous 28 de juny de 2018, tindrà lloc la Trobada Intercongressual del Comitè d’Investigació de Sociologia de la Salut de la Federació Espanyola de Sociologia

 

Sociologia_Salut1Alacant. Dimecres, 27 de juny de 2018

La Universitat d’Alacant acull, els pròxims 28 i 29 de juny, la Trobada Intercongressual del Comitè d’Investigació de Sociologia de la Salut de la Federació Espanyola de Sociologia. La trobada, que tindrà lloc a la Biblioteca del Departament de Sociologia I, situada en la segona planta de l’edifici de Ciències Socials, reunirà diferents investigadors de l’Àrea de la Sociologia de la Salut per a compartir les últimes troballes científiques d’aquests.

Des de demà, dijous 28 de juny, a les 10 hores es tractaran temes d’un interès especial com la sindèmia per a comprendre l’aïllament social en majors no institucionalitzats; l’envelliment i la millora de la qualitat de vida a través d’activitats creatives; o l’impacte de l’estat de salut en la felicitat de les persones majors.

A més, es presentaran comunicacions relacionades amb les pràctiques sexuals de risc en joves universitaris; desigualtats socials en salut al País Basc; avaluació de la salut comunitària en els barris de Las Remudas i La Pardilla (Telde, Gran Canària); nous reptes professionals en sociologia i innovació en salut; i el crim: una qüestió de salut pública.

“S’espera que la trobada siga una ocasió excel·lent per a presentar resultats i teixir xarxes de col·laboració que permeten planificar futures accions conjuntes. A més, el programa inclourà un curs finançament europeu en aquest àmbit d’interès científic, oferit per l’Oficina de Gestió de Projectes Internacionals de la Universitat d’Alacant”, assenyala el president del Comitè Organitzador, el sociòleg i també degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UA, Raúl Ruiz.

 

Programa complet

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464