Saltar apartados

La Història del Rock al Paranimf de la Universitat d'Alacant

 

Alacant, 3 de maig de 2018

El Paranimf de la Universitat d’Alacant presenta demà divendres, 4 de maig, a les 11.30 hores, el concert didàctic La Història del Rock, un recorregut musical amb el qual l’espectador podrà viatjar en el temps, des dels orígens del rock fins a l’actualitat, passant per tota una evolució carregada de matisos instrumentals i melòdics, amb la direcció musical i artística de Santiago J. Iglesias.

La posada en escena compta amb músics professionals que interpretaran en directe temes propis de cada estil i època de rock, amb projeccions pedagògiques i anècdotes de cada cançó. La funció està especialment dirigida als IES i també al públic general. L’entrada es pot adquirir en taquilla a un preu de 3 €.

Segons el director musical i artístic, Santiago Iglesias «és un viatge guiat a través de la història del rock, amb històries, anècdotes, comentaris i un entorn sonor que a molts ens farà recordar moments inoblidables en les nostres vides i donarà sentit a la nostra cultura musical més popular».

 

Historia_rock

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464