Saltar apartados

La Seu Ciutat d'Alacant debat sobre periodisme cultural en el cicle Revisió Mèdica a la Cultura Alacantina

Rogelio Fenoll, cap de la secció de cultura del diari “Información”, imparteix demà aquesta conferència coordinada per Antonio Sempere

Periodisme_cultural

 

Alacant. Dimecres, 2 de maig de 2018

Acaba el cicle Revisió Mèdica a la Cultura Alacantina amb una última sessió dedicada al periodisme cultural, demà dijous, 3 de maig, a les 20.15 hores, a la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4). La xarrada serà impartida per Rogelio Fenoll, cap de la secció de cultura del diari Información.

El cicle, coordinat per Antonio Sempere, ha tractat la situació actual de la cultura a Alacant amb quatre sessions dedicades al cinema, al teatre, a la música i, com a cloenda, al periodisme cultural.

Aquesta proposta va sorgir per a donar resposta a un parell de preguntes: Està l’oferta cultural a l’altura de les circumstàncies? Està el públic alacantí a l’altura de l’oferta?

Amb aquest objectiu, les sessions han comptat amb especialistes en diversos àmbits, amb una àmplia experiència de gestió en les seus disciplines respectives, els quals han analitzat la situació actual des d’una crítica constructiva «amb la finalitat de bastir un futur millor», com afirmen els organitzadors.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464