Saltar apartados

La UA obri la convocatòria dels Premis Impuls 2018 a iniciatives empresarials innovadores

Amb 32.000 euros en premis, els interessats a participar podran presentar els projectes del 2 al 17 de maig del 2018

IMPULS_2018

 

Alacant. Dimecres, 2 de maig de 2018

En el marc del programa institucional ua:emprende, la Universitat d’Alacant i la Fundació Parc Científic d’Alacant de la Comunitat Valenciana (FPCA) convoquen un any més els Premis Impuls a iniciatives innovadores. Amb una quantitat de 32.000 euros en premis, té com a objectiu fomentar l’esperit emprenedor entre la comunitat universitària i promoure la creació d’empreses.

Dirigits tant a personal docent i investigador (PDI) i estudiants matriculats en ensenyaments oficials de la UA durant aquest curs 2017-2018, com a doctores i doctors i titulades i titulats de la UA amb posterioritat a l’any 2012, els Premis Impuls 2018 presenten tres modalitats de participació.

La modalitat A para projectes empresarials presentats per PDI, doctores i doctors o estudiants de doctorat, que tinguen com a objectiu l’explotació comercial de resultats de investigació de la UA. Aquestes candidatures hauran de tenir unes característiques que els permeten ser aprovades com a Empresa de Base Tecnològica (EBT). La modalitat B dirigida a idees promogudes per estudiants o titulades i titulats. I la modalitat C indicada per a projectes empresarials basats en la reutilització de dades obertes d’institucions públiques promoguts per estudiants o titulades i titulats.

El termini de presentació de les sol·licituds romandrà obert del 2 al 17 de maig del 2018, tots dos inclusivament. Instruccions a través de la pàgina d’ua:emprende.

 

Premis

Per a les candidatures de la modalitat A, la Universitat d’Alacant podrà destinar fins a 12.000 euros en premis per a un màxim de dos projectes. Addicionalment, la FPCA atorgarà 3.000 euros una vegada que, si escau, es constituïsca l’empresa sorgida del projecte premiat i siga vinculada al Parc Científic d’Alacant.

D’altra banda, per a les candidatures de la modalitat B i modalitat C es concediran dos premis d’1.500 euros cadascun. A més, les persones guanyadores tindran el dret a rebre tutela i seguiment per a la maduració del projecte en algun dels recursos d’incubació del programa ua:emprende per un període màxim de sis mesos prorrogable fins a dotze mesos. Finalment, la FPCA atorgarà un total de dos premis de 2.000 euros, un premi per cada modalitat, una vegada es constituïsca l’empresa i es vincule al Parc Científic d’Alacant.

A més, com a novetat d’aquesta edició 2018, es concedirà el Premi Emprenedoria Social de la Fundació Caja Mediterráneo i Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat d’Alacant. Ambdues institucions seleccionaran, entre tots els participants, el projecte que siga susceptible de generar un major impacte social positiu que haurà de tenir entre els objectius tant la solució de necessitats socials detectades en el seu entorn, com la sostenibilitat a tots els nivells. El premi consistirà en serveis de tutorització, seguiment i mentorització del vessant social del projecte durant un termini de sis mesos. La Fundació Caja Mediterráneo posarà a la disposició de l’equip emprenedor un espai de treball durant sis mesos.

 

Més informació: Convocatòria Premis Impuls 2018

 

Notícia relacionada:

Nova edició dels tallers ua:emprende lab per a participar en els Premis Impuls per a iniciatives empresarials innovadores 2018

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464