Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i Hawkers subscriuen un acord de col·laboració

La institució acadèmica i l’empresa il·licitana s’uneixen per a promoure activitats de formació i investigació

 

Acord_hawkers1
Acord_hawkers2
Acord_hawkers3
Acord_hawkers4

 

Alacant. dimecres, 2 de maig de 2018

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i el director general de Hawkers Group, Francisco Pérez, han subscrit aquest dimecres un conveni de col·laboració entre la UA i l’empresa il·licitana dedicada a la comercialització d’ulleres de sol per al desenvolupament de projectes d’investigació, de divulgació i pràctiques.

L’acord, que s’ha firmat en el despatx rectoral i en el qual també han estat presents la secretària general de la UA, Esther Algarra i la directora del Secretariat de Transferència del Coneixement, María Jesús Pastor, és un conveni marc que permet establir camins per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació.

En la reunió que s’ha mantingut amb motiu de la firma, el responsable de l’empresa il·licitana ha explicat els diferents projectes de futur en què treballa Hawkers i en els quals se centraran els treballs d’investigació.

El rector ha destacat la importància que el treball d’investigació de la Universitat tinga una aplicació pràctica i “aquest conveni és un bon exemple d’això. Hawkers té unes necessitats i la Universitat els mitjans per a treballar-les, fet que redundarà en benefici de les dues parts”.

Per la seua banda, Francisco Pérez ha assenyalat que “teníem molt d’interès a col·laborar amb la Universitat d’Alacant, tenim molts projectes i aquest conveni ens permetrà treballar de manera conjunta amb investigadors de la UA”.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464