Saltar apartados

César Bona participa en les VII Jornades de Sociologia de l'Educació de la Universitat d'Alacant

Demà, a la sala d’actes de la Facultat d’Educació, experts tractaran la qüestió “Què significa ser mestra i mestre avui dia? Reflexions sobre els reptes de la professió docent”

 

Cessar_BonaAlacant. Dijous, 17 de maig de 2018

Un dels millors mestres del món segons el Global Teacher Prize, el conegut com a “premi Nobel dels professors”, César Bona, participa demà divendres, 18 de maig de 2018, en les VII Jornades de Sociologia de l’Educació de la Universitat d’Alacant. El mestre i autor de llibres de referència com La nova educació (2015), Les escoles que canvien el món (2016) o El sorprenent món d’en Bernat (2018) oferirà, a les 9.45 hores, en la sala d’actes de la Facultat d’Educació, la conferència «Mirar a tu alrededor» sobre educació, família, societat i vida.

La setena edició de les Jornades de Sociologia de l’Educació, organitzades per Observatori Sociològic de l’Educació (OBSOEDU) i els departaments I i II de Sociologia, es presenta sota el títol «Què significa ser mestra i mestre avui dia? Reflexions sobre els reptes de la professió docent». L’esdeveniment, a més, comptarà amb la intervenció de l’escriptora, mestra i coordinadora pedagògica de l’Escola Infantil Aire Lliure d’Alacant, María del Carmen Díez, així com amb les professores del Conservatori Professional de Música Rafael Rodríguez Albert, de Mutxamel, Eva Coves, Elena Cremades i Vanesa Belmonte que presentaran la interessant proposta educativa «Que m’ho conten ells» basada en recursos teatralitzats.Inauguració

L’acte inaugural està previst a les 9.30 hores la mateixa sala d’actes de la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant a càrrec del degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Raúl Ruiz, i la vicedegana de Pràctiques Externes i Mobilitat la Facultat d’Educació, María Felicidad Tabuenca.

«Aquesta jornada pretén ser un espai de reflexió compartit sobre la tasca d’ensenyar, de ser mestra i mestre en una escola cada vegada més orientada a la productivitat i menys a la reflexió profunda. Sobre el sentit del saber i el goig d’aprendre a ser subjectes amb autonomia i criteri propi», assenyalen des de l’organització.

Dirigides especialment a alumnat dels graus en Mestre en Educació Infantil i en Educació Primària i del màster en Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes, les VII Jornades de Sociologia de l’Educació de la UA estan obertes a tot el públic interessat fins a completar la capacitat de la sala.

Programa complet

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464