Saltar apartados

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA - Presentació del nou programa del màster en Art Dramàtic Aplicat de la UA i de les noves estrenes teatrals de TEADA

 

Alacant, 17 de maig de 2018

 

Data: Divendres, 18 de maig de 2018

Hora:
12.30 hores

Lloc:
Seu Ciutat d’Alacant. Sala Miguel Hernández (Ramón y Cajal, 4)Hi intervenen:

– Juan Mesa, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA

– John Sanderson, director del màster en Art Dramàtic de la UA

– Nuria Gallardo, professora del màster i actriu de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic

– Juan Luis Mira, professor del màster i dramaturg

– Pollux Hernúñez, professor del màster i dramaturg


Demà divendres, 18 de maig, a les 12.30 hores, John Sanderson, director del màster en Art Dramàtic Aplicat de la UA, presentarà en roda de premsa el nou programa del màster per al pròxim curs 2018/2019 i les pròximes estrenes de les obres teatrals del grup TEADA, integrat per alumnes del màster i dirigit per alguns dels seus professors. El degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA, en la qual s’integra el màster, acompanyarà Sanderson en la roda de premsa.

L’acte de presentació estarà presidit per Nuria Gallardo, professora del Vers i la seua Expressió i actriu de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic, per a la qual va protagonitzar l’any passat El alcalde de Zalamea al costat de Carmelo Gómez, i amb la qual acaba de concloure diumenge passat la gira nacional de La dama duende a Sevilla. La roda de premsa també comptarà amb la intervenció de Juan Luis Mira, professor del màster, dramaturg i director de la una de les funcions teatrals que s’estrenarà el divendres 25 de maig, Dentro de una hora, sobre el bombardeig del Mercat d’Alacant, coincidint amb el seu vuitanta aniversari.

Pollux Hernúñez també intervindrà en la presentació com a professor i director de la funció teatral Fedra, de Sèneca, que s’estrenarà el 12 de juliol. El repartiment de les dues funcions està compost per actors del màster.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464