Saltar apartados

El Grau de Treball Social de la Universitat d'Alacant és el millor valorat de tota Espanya

El rànquing d’universitats d’El Mundo manté el grau de la UA al capdavant per setzè any consecutiu i hi inclou altres quatre titulacions entre les cinc millors

 

 

 

Alacant. Dilluns, 14 de maig de 2018

El grau de Treball Social de la Universitat d’Alacant repeteix com el millor entre totes les universitats espanyoles en el rànquing universitari que cada any publica El Mundo, un lideratge que ostenta per setzè any consecutiu i que certifica l’excel·lència dels estudis de la branca de Ciències Socials i Jurídiques que s’imparteixen a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

Juntament amb Treball Social, altres quatre graus de la UA destaquen en el rànquing entre els cinc primers, es tracta d’Infermeria, Estudis Anglesos i Òptica i Optometria, tots aquests apareixen en la cinquena posició dels rànquings particulars respectius.

La classificació feta pel diari madrileny també situa la Universitat d’Alacant com la número 20 d’Espanya, la 16a si només es tenen en compte les universitats públiques.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464