Saltar apartados

Ibermutuamur acollirà en pràctiques estudiants de Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat d'Alacant

La Mutua ha suscrito hoy un convenio de colaboración con el Colegio Oficial de Graduados Sociales y la institución académica 

 

ConvenioIbermutua
ConvenioIbermutua2
ConvenioIbermutua3
ConvenioIbermutua4
ConvenioIbermutua5


Alacant, 14 de maig de 2018.

Ibermutuamur, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, el Col·legi Oficial de Graduats Socials i la Universitat d’Alacant han signat un conveni de col·laboració que permetrà que l’alumnat matriculat en el grau de Relacions Laborals i Recursos Humans puga fer pràctiques acadèmiques externes en Ibermutuamur. L’objectiu, com han comentat els responsables de les tres institucions signatàries, és que “adquirisquen una experiència valuosa per a la futura incorporació d’aquests a l’exercici de les respectives activitats professionals”.

El conveni ha sigut rubricat avui per Rafael Patrocinio Rodríguez Gómez, director d’Ibermutuamur a Alacant, per Manuel Palomar Sanz, rector de la Universitat d’Alacant, i per María Antonia Oliva Verdú, presidenta del Col·legi Oficial de Graduats Socials d’Alacant.

El rector de la UA, Manuel Palomar, ha destacat el valor d’aquest “tipus d’aliances” que ha qualificat de “necessàries perquè el nostre alumnat s’enfronte amb molta més solvència i acreditació a un mercat laboral cada vegada més exigent”.

Les parts es comprometen a promoure la realització de pràctiques acadèmiques externes curriculars en Ibermutuamur de l’alumnat matriculat en els graus de Relacions Laborals i Recursos Humans, i desenvolupar així el conveni de col·laboració general signat el passat mes de juny amb el Consell General de Col·legis de Graduats Socials d’Espanya per a la promoció d’aquest tipus de pràctiques acadèmiques.


Sobre Ibermutuamur

Ibermutuamur és una entitat col·laboradora amb la Seguretat Social d’àmbit nacional, l’activitat de la qual, que depèn del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i de la Secretaria d’Estat de la Seguretat Social, consisteix en la cobertura de les contingències professionals (accident de treball i malaltia professional), que inclou l’assistència sanitària, la rehabilitació, l’abonament de les prestacions econòmiques derivades de l’accident de treball i malaltia professional –incapacitat temporal, lesions permanents no invalidants, incapacitat permanent (parcial, total, absoluta i gran invalidesa), mort i supervivència (auxili per defunció, viduïtat, orfandat i en favor de familiars), risc durant l’embaràs, risc durant la lactància natural i la prestació econòmica per a la cura de menors afectats per càncer o una altra malaltia greu– i la millora de les condicions de treball i salut en les empreses; la gestió de la incapacitat temporal (baixa laboral) per contingència comuna (malaltia comuna i accident no laboral); i la protecció per cessament d’activitat dels treballadors autònoms.

En l’actualitat, la Mútua té 100 centres propis distribuïts per tota la geografia espanyola, té associades més de 137.000 empreses i protegeix un col·lectiu de més d’1,1 milions de treballadors.

A Alacant, Ibermutuamur presta assistència a 15.330 empreses i més de 120.000 treballadors. Compta, per a això, amb una xarxa de set centres assistencials a la província.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464