Saltar apartados

Les Càtedres de l'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant i UMH clausuren el curs

 

CatEmpresaFamiliar
CatEmpresaFamiliar2
CatEmpresaFamiliar3

 

Alacant. Dimarts, 15 de maig de 2018

La sala d’actes de l’edifici Quorum I de la Universitat Miguel Hernández d’Elx ha acollit aquest dilluns l’acte de cloenda dels cursos de les càtedres de l’Empresa Familiar de les universitats Miguel Hernández d’Elx i d’Alacant.

Els alumnes de totes dues càtedres van rebre els seus diplomes acreditatius d’haver superat els estudis en un acte presidit pel rector de la UMH, Jesús Tadeo Pastor, en el qual va intervenir Vicente Sempere, director de la Càtedra de l’Empresa Familiar de la Universitat d’Alacant, en representació dels directors de càtedra, i María del Carmen López, alumna de la càtedra de la UMH, en representació dels alumnes de totes dues càtedres. També hi van intervenir el president de l’Associació d’Empresa Familiar de la Província d’Alacant, Francisco Gómez, Nunci Serrano, directora de la Càtedra de l’Empresa Familiar de la UMH, i Juan Llopis Taverner, vicerector de Relacions Internacionals de la Universitat d’Alacant.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464