Saltar apartados

Tres estudiants expliquen avui dimarts les seues experiències ERASMUS en la III Jornada d'experiències de mobilitat del grau en Espanyol

 

Alacant. 15 de maig de 2018

Fins a les 13:00 hores d’avui, dimarts 15 de maig del 2018, la III Jornada d’experiències de mobilitat del grau en Espanyol està tenint lloc a l’aula magna de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant, situada a l’edifici II (Geografia).

Aquesta iniciativa es fa des de l’any passat a través del Pla d’Acció Tutorial amb la col·laboració del coordinador de mobilitat i els ajudants d’aquest. A més, forma part de les activitats de la XARXA PATES (Pla d’Acció Tutorial Español), que té com a objectiu analitzar l’evolució, l’estat actual i quins són els reptes principals del PAT en el grau en Espanyol, mitjançant la visió de l’alumnat del grau en Espanyol, dels tutors PAT i dels tutors PAR. Aquesta xarxa també promou accions conjuntes del PAT amb mobilitat del grau en Espanyol.

La Jornada compta amb la participació dels estudiants del grau en Espanyol, Julio Torres, Andrea Ortiz i Teresa Sánchez, que parlaran durant quinze minuts de les seues experiències Erasmus, amb la finalitat de despertar l’interès pel programa en estudiants de primer, segon i de tercer curs, i també per a orientar-los sobre què és el que poden trobar-se en les seues destinacions i com poden afrontar una experiència d’aquest tipus.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464