Saltar apartados

Jon Cortázar, coordinador de PlayStation Talents, avalua demà divendres els videojocs de 40 estudiants en #UAGames

Set grups d’estudiants presenten els #UAGames que han estat desenvolupant durant un any

Cortázar avaluarà els #UAGames segons el potencial de mercat d’aquests i farà una xarrada sobre la indústria i la producció de videojocs

Un dels grups participarà en el concurs internacional de videojocs Brains Eden 2018

 

Games1
Games2
Games3
Games4

Imatges 1 i 2: GRUP TRAVELERS'INN - Videojoc "Wizard & Warlocks"

Imatge 3: GRUP WASTED ORXATA - Videojoc "X-Kating"

Imatge 4: GRUP BIT BEAM - Videojoc "Thriving Colony"

 

Alacant. 24 de maig de 2018

La presentació dels videojocs #UAGames és ja un clàssic a la Universitat d’Alacant. Cada any, els estudiants de 4t del grau en Enginyeria Multimèdia mostren públicament els seus resultats després d’un any d’esforç. Enguany ho faran davant de Jon Cortázar, coordinador de PlayStation Talents i fundador i CEO de Relevo Vídeogames. Cortáza avaluarà els #UAGames com a professional i productor, i prestarà una atenció especial a les característiques d’aquests com a producte per al mercat actual del videojoc. En acabar les presentacions, Cortázar oferirà també una xarrada sobre la seua experiència en la indústria del videojoc, la producció i les habilitats més valuoses dels enginyers en el sector.

Des de les 11:00 hores de demà, 25 de maig, a la sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior I, 40 estudiants organitzats en set grups de videojocs d’Enginyeria Multimèdia faran les seues exposicions públiques. Seran “Pitches de producció” de set minuts per a cadascun dels set grups d’estudiants; després de cada pitch, Jon Cortázar tindrà tres minuts per a emetre la seua avaluació i aportar retroalimentació als estudiants que els permeta enfocar els seus productes al mercat. Seguirà, a les 12:30 hores la xarrada de Cortázar.

L’esdeveniment està coordinat per Carlos Villagrá i Francisco Gallego, professors del Departament de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial de la UA.

Els videojocs són la materialització del treball de l’alumnat en l’itinerari formatiu de Creació i Entreteniment Digital que s’imparteix en el 4t curs del grau en Enginyeria Multimèdia de la UA. “Les assignatures s’imparteixen sobre la base de la metodologia d’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP), completament focalitzada en el treball dels estudiants, sense exàmens, de manera que totes les assignatures s’avaluen sobre la base del projecte realitzat, i el seu pressupost i requisits fixats inicialment”, assegura Carlos Villagrá. El professor destaca el fet que “tots són projectes excel·lents, i alguns d’aquests són realment espectaculars”.

“Amb la participació de grans professionals del sector com Jon Cortázar esperem elevar encara més la qualitat dels treballs dels nostres estudiants, com també orientar-los millor en el camí a ser els millors professionals possibles en el sector del videojoc”, comenta Francisco Gallego. “L’Enginyeria Multimèdia a la Universitat d’Alacant té molt bon prestigi com a formadora de professionals del sector del videojoc. Esperem continuar treballant cada any per a mantenir i millorar el prestigi merescut de la titulació i dels nostres estudiants.”

El dimecres 30 de maig de 2018 l’alumnat que ha treballat projectes sobre gestió de continguts, com és el desenvolupament de webs, app, mòbil, domòtica, entre d’altres, en farà les presentacions.

#UAGames serà retransmès en directe per Internet a través del servei de videostreaming de la UA.

 

Notícies relacionades:

Estudiants del grau en Enginyeria Multimèdia de la UA participaran en el festival internacional de videjocs Brains Eden 2017 de Cambridge

Videojocs, app i altres productes tecnològics creats per alumnat, a exposició en la Universitat d’Alacant


Enllaços a vídeos:

Wizard & Warlocks gameplay

Age of Karts gameplay

X-Kating gameplay

Thriving colony gameplay

Fate Warriors gameplay

3KSC gameplay

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464