Saltar apartados

La Càtedra Germà Bernàcer convoca un concurs per al disseny del seu logotip

Podrà participar-hi qualsevol membre de la comunitat universitària i el premi serà de tres-cents euros

Alacant. Dimecres, 23 de maig de 2018

La nova càtedra de la Universitat d'Alacant té com a objectiu el desenvolupament d'un espai de generació d'idees i d'opinió en el qual poder analitzar diferents escenaris econòmics, jurídics, empresarials i socials que afecten el nostre territori, de manera que es puguen aportar solucions i iniciatives pràctiques i efectives per al millor desenvolupament econòmic i social de la província d'Alacant. Esforç que també se centrarà a continuar amb el reconeixement de la figura i obra de l'il·lustre economista alacantí Germà Bernàcer que dóna nom a la càtedra.

Fins al dos de juliol, qualsevol membre de la comunitat universitària podrà presentar fins a dues propostes d’un logo que servirà per a identificar d'ara endavant la Càtedra Germà Bernàcer, un concurs que ofereix un premi per al guanyador de tres-cents euros.

Els dissenys que es presenten hauran de ser originals i inèdits, i obligatòriament caldrà que hi figure el text «Càtedra Germà Bernàcer», que anirà acompanyat del logotip al·lusiu. Es valorarà positivament la inclusió en el disseny de referències a l'actual logotip del Fòrum de Debat Econòmic Germà Bernàcer, especialment en els colors que s’utilitzen.

 

Catedra_Bernacer1 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464