Saltar apartados

La poesia castellana, catalana, gallega, portuguesa i occitana, a estudi en la Universitat d'Alacant

 

Alacant. 23 de maig de 2018

“En aquests temps en què per a les Humanitats no hi ha diners, s’agraeix la labor feta per estudiosos com Josep Lluís Martos”, ha assenyalat Cleofé Tato, presidenta de l’Associació Internacional Convivio, per a referir-se al president i organitzador del VI Congrés Internacional Convivio per a l’Estudi de la Poesia de Cançoner a la Universitat d’Alacant, durant l’acte d’inauguració d’aquest. Al seu costat, presidia la taula inaugural Juan Mora, director del Secretariat d’Investigació de la UA, qui ha disculpat l’absència d’Amparo Navarro, vicerectora d’Investigació i Transferència de Coneixement. Compartien el moment Juan Mesa, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres; Antoni Mas, director de la Seu d’Alacant de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana; M. Àngels Francés, directora del Departament de Filologia Catalana; i Josep Lluís Martos, president del Comitè organitzador del VI Congrés Internacional Convivio per a l’Estudi de la Poesia de Cançoner.

Fins al 25 de maig el Congrés, organitzat pel Grup Internacional CIM (Cançoners, Impresos i Manuscrits), ponències plenàries, taules redones i nombroses sessions de comunicacions serviran per a aprofundir en l’estudi “d’una de les trobades més importants en la poesia de cançoner”, com ha recordat Juan Mora als congressistes arribats d’Europa, Amèrica i Àsia que, aquesta edició, se centraran en l’estudi de la poesia castellana, catalana, gallega, portuguesa i occitana.

 

Congrés_CONVIVIO_1
Congrés_CONVIVIO_2
Congrés_CONVIVIO_3
Congrés_CONVIVIO_4

Fotografies:

Roberto Ruiz. Taller d’Imatge (FGUA)

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464