Saltar apartados

La UA fa un acte de reconeixement als medallistes dels campionats d'esport universitari

L’entrenador nacional de karate, Juan Muñoz i tres esportistes de la UA rebran una menció especial i una placa al mèrit esportiu per la seua trajectòria, compromís i dedicació en les competicions universitàries 

 

Deportes1
Deportes2
Deportes3
Deportes4
Deportes5
Deportes6
Deportes7
Deportes8
Deportes9
Deportes10

 

Alacant. Dijous, 24 de maig de 2018

La Universitat d’Alacant ha fet aquest matí un acte de reconeixement als esportistes universitaris que han obtingut medalles en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) i el Campionat d’Espanya Universitari (CEU).

El vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés ha presidit aquesta trobada acompanyat per Dari Escandell, director del Secretariat de Promoció Esportiva, i Ana Echeveste, directora del Servei d’Esports.

Els esportistes de la UA han aconseguit enguany un total de 107 medalles en la Competició Autonòmica (CADU). En aquesta competició, hi han participat un total de 493 esportistes, dels quals han participat en esport d’equips 282 i 211, en esport individual.

Respecte al medaller del Campionat d’Espanya Universitari (CEU), els esportistes de la UA han aconseguit un total de 26 medalles, 14 més que l’any passat. En aquesta competició, hi van participar 141 esportistes de la UA, la majoria competint en esport individual, i en esport d’equip han participat l’equip de futbol 7 femení i futbol sala femení.

Durant l’acte, han rebut una menció especial i una placa al mèrit esportiu l’entrenador nacional de karate, Juan Muñoz Ruiz, que els últims 5 anys ha aconseguit 36 medalles (8 ors, 9 plates i 19 bronzes) en CADU i 6 medalles (3 plates i 3 bronzes) en el CEU, i els esportistes; Mónica Castillo Martínez, jugadora de l’equip de futbol sala femení de la UA (4 bronzes, 2 plates i 5 ors) en CEU; Laura Gumbao Portugués, jugadora de l’equip femení de voleibol de la UA (4 plates i 1 or) en CADU i (5a classificada) en CEU i Javier Mayor Herce, atleta dels equips universitaris de camp a través, ekiden i atletisme en pista (3 ors en atletisme i or en ekiden) en CADU i (5è classificat en atletisme i 8è classificat de camp a través) en CEU.

L’esdeveniment ha tingut, també, la projecció d’un vídeo amb imatges dels medallistes en les competicions que s’han fet enguany, i la jornada ha finalitzat amb la realització d’una foto de grup en la rampa d’accés a l’edifici d’Òptica i Optometria.

Mitjançant aquestes distincions, la UA reconeix la trajectòria, la dedicació i l’esforç que suposa als esportistes universitaris compaginar la formació universitària amb una activitat esportiva destacada representant la Universitat en els diferents nivells de competició. Es tracta d’una aposta ferma per l’excel·lència esportiva que es reflecteix en els èxits obtinguts pels esportistes de la UA en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) i el Campionat d’Espanya Universitari (CEU).

 

Medaller CADU 2018

En esports per equips: futbol 7 femení i futbol sala femení (campiones CADU), bàsquet femení, bàsquet masculí, futbol masculí i voleibol femení (subcampions CADU).

En esport individual: atletisme (19 medalles i plata per equips); bàdminton (5 medalles i or per equips); camp a través (2 medalles i plata per equips); ekiden (2 medalles i bronze per equips); escalada (2 medalles i or per equips); esgrima (1 medalla); frontenis (1 medalla i bronze per equips); goalball (2 medalles i bronze per equips); judo (5 medalles i bronze per equips); karate (6 medalles i bronze per equips); natació (7 medalles); orientació (2 medalles i or per equips); pilota valenciana (2 medalles i bronze per equips); taekwondo (14 medalles i bronze per equips); tennis de taula (2 medalles i or per equips); tir amb arc (1 medalla); trail (1 medalla i bronze per equips); triatló (3 medalles i or per equips); vela (plata per equips) i vòlei platja (2 medalles i plata per equips).

Esports de promoció: Rem (2 medalles).

 

Medaller CEU 2018

Atletisme (medalla d’or en 400 m, plata en llançament de disc, plata en salt de longitud i bronze en llançament de pes); bàdminton (medalla de plata en dobles masculí, bronze en individual femení i bronze per equips); escalada (medalla de bronze per equips); esgrima (medalla de bronze en floret); futbol 7 femení (medalla de bronze); futbol sala femení (medalla d’or); halterofília (medalla de bronze categoria femenina); judo (medalla d’or, 2 plates i 2 bronzes); karate (medalla de plata i de bronze); pàdel (bronze en categoria masculina); taekwondo (2 medalles de bronze); triatló (medalla de plata i de bronze en categoria masculina i bronze per equips) i vòlei platja (medalla de plata en categoria masculina).

 Deportes_rec

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464