Saltar apartados

La UA participa en el I Fòrum Sostenible del Baix Segura

La directora general de Turisme, Raquel Huete, inaugurarà demà aquest fòrum que reunirà, a Los Montesinos, a experts i acadèmics en turisme sostenible

 

 

Alacant. Dimecres, 23 de maig de 2018 

L’Auditori de l’Escola de Música i Cultura de Los Montesinos acollirà demà dijous 24 de maig el Primer Fòrum de Turisme Sostenible del Baix Segura, amb una àmplia participació de la Universitat d’Alacant, a través de la Seu a Oriola i la Facultat de Filosofia i Lletres. La directora general de Turisme de la Generalitat Valenciana inaugurarà el Fòrum, demà a les 9 hores, juntament amb l’alcalde de Los Montesinos, José M. Butrón, i el diputat provincial de Foment, Sebastián Cañadas.

La jornada pretén ser un espai de debat i reflexió sobre el model turístic, des de la perspectiva integral de la sostenibilitat, que atenga a criteris mediambientals, socioculturals i econòmics. Un altre dels objectius del fòrum és generar xarxes participatives de col·laboració i sinergies entre els professionals del sector públic i privat de la comarca; i donar visibilitat a projectes innovadors impulsats en el Baix Segura. 

Els organitzadors aposten pel que anomenen turisme actiu (agroturisme, ecoturisme, turisme d’esport, gastronòmic), per les indústries culturals i creatives al voltant dels valors de l’horta o el patrimoni cultural i monumental. 

El programa tractarà diversos temes com les “activitats d’interpretació i senderisme en espais naturals”; una taula redona sobre el present i el futur de les vies verdes; i una segona taula redona sobre l’emprenedoria en el sector turístic: Reptes i oportunitats per a la Igualtat de Gènere. 

La vicerectora d’Estudiants i Ocupació de la UA, Nuria Grané, clausurarà la trobada.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464