Saltar apartados

La Universitat d'Alacant oferirà preinscripció en grau i màster en un únic paquet

Arquitectura i quatre enginyeries disposaran d’un programa acadèmic integrat que oferirà la possibilitat als estudiants de garantir-se plaça en el màster professionalitzador de l’itinerari formatiu elegit

EPS_Grau_master

 

Alacant. Dijous, 24 de maig de 2018

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant oferirà en la preinscripció una nova fórmula que inclou la possibilitat d’incloure-hi el grau triat i també el màster professionalitzador que forma part del mateix itinerari formatiu. Això significa que els alumnes que opten per aquesta possibilitat tindran assegurada la seua plaça en el màster quan concloguen el grau, sense necessitat de sol·licitar-la.

La possibilitat de triar el paquet de grau i màster s’oferirà en el Programa de Grau en Fonaments de l’Arquitectura i Màster Universitari en Arquitectura, del grau d’Arquitectura, en el Programa de Grau en Enginyeria en So i Imatge en Telecomunicació i Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació, del grau d’Enginyeria en So i Imatge en Telecomunicació, en el Programa de Grau en Enginyeria Civil i Màster Universitari en Enginyeria de Camins, Canals i Ports, del grau d’Enginyeria Civil, en el Programa de Grau i Màster Universitari en Enginyeria Informàtica i en el Programa de Grau i Màster Universitari en Enginyeria Química.

El vicerector d’Estudis, Enrique Herrero, ha explicat que realitzar la preinscripció de grau i màster «no implica cap obligació per a l’estudiant, si ara selecciona l’opció, quan acaba el grau pot decidir no fer el màster sense problemes. L’avantatge és que, si ho fa, té assegurada la plaça en el màster quan reunisca els requisits per a cursar-lo».

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464