Saltar apartados

CONVOCATÒRIA A MITJANS - Presentació de la II Jornada de La Mar Solidària. El major esdeveniment per a persones amb discapacitat al Mediterrani

 

Alacant, 28 de maig de 2018

 

Lloc: Seu Ciutat d’Alacant. Sala Rafael Altamira. Edifici Ramón y Cajal.

Data: Dimecres, 30 de maig de 2018

Hora: 13 hores

Hi intervenen:

- Borja Fanjul Fernández Pita. Director General de Polítiques de Suport a la Discapacitat. Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

- María José Rodríguez Jaume. Vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la Universitat d’Alacant.

- Antonio Ruescas Cañizares. President de COCEMFE Alacant.

- Mari Luz Arbolí Dávalos. Gerent UPAPSA.

- Francisco Rey Aracil. President del Club Nàutic Alacant Costablanca.

- Juan José Rodes Martínez. Coordinador de La Mar Solidària.                                                                       
Acte de presentació de la II Jornada de La Mar Solidària

Dimecres, 30 de maig, a les 13.00 hores, a la Sala Altamira de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant de la Universitat d’Alacant (edifici de Ramón y Cajal), tindrà lloc l’acte de presentació de la II Jornada de La Mar Solidària, que se celebrarà a Alacant el dia 2 de juny.

Segons Juanjo Rodes, que n’és el coordinador, «es tracta de l’esdeveniment més important realitzat al Mediterrani per a persones amb discapacitat, que té com a finalitat practicar i gaudir de les diverses disciplines esportives relacionades amb el mar, el seu entorn terrestre i el medi aquàtic, fomentant la inclusió de les persones dels col·lectius UPAPSA i COCEMFE».

La jornada La Mar Solidària és un esdeveniment sense ànim de lucre que coorganitzen la Universitat d’Alacant, a través del Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, i el Club Nàutic Alacant Costa Blanca, amb la col·laboració de més de trenta entitats, federacions, empreses i clubs esportius. Aquesta iniciativa, que enguany celebra la segona edició, tindrà lloc dissabte, 2 de juny, a la platja de l’Almadrava, a les instal·lacions del Club Nàutic Alacant Costa Blanca, on també es realitzaran activitats d’animació per als assistents i acompanyants.

 

Co_organitzadors_MarSolidaria

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464