Saltar apartados

Els rectors de la Universitats d'Alacant i de La República, de Xile, signen un conveni de col·laboració

 

UA_Xile1
UA_Xile2
UA_Xile3
UA_Xile4

 

Alacant. Dijous, 31 de maig de 2018

El conveni rubricat entre els màxims mandataris de les Universitats d’Alacant i de la República, de Xile, Manuel Palomar i Alfredo Romero, recull l’acord mutu de col·laborar en diferents aspectes d’interès per a les dues institucions. Es tracta d’un document marc a partir del qual es faran els programes de col·laboració específics.

En la signatura del conveni de col·laboració ha estat també present Roque Moreno, director de l’Institut d’Estudis Socials d’Amèrica Llatina.

Palomar ha destacat que es tracta d’un acord “molt interessant per a la nostra universitat, tant pel que significa la Universitat de La República com per l’esforç que estem fent a tota Amèrica Llatina”.

El conveni preveu que es facen intercanvis d’investigadors, personal docent i estudiants, i també publicacions conjuntes, projectes d’investigació, activitats docents coordinades o l’organització de col·loquis internacionals, entre d’altres.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464