Saltar apartados

L'exrector Salvador Ordóñez, nou director de l'Aula de la Ciència de la Universitat d'Alacant

 

Alacant. Dijous, 31 de maig de 2018

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha nomenat aquest dijous el catedràtic Salvador Ordóñez com a nou director de l’Aula de la Ciència, impulsada per Ana Laguna de la Seu Ciutat d’Alacant.

Palomar ha destacat que Ordóñez, catedràtic de Petrologia i Geoquímica, té una extensa trajectòria i ha mostrat un interès especial per la divulgació científica, “la seua experiència, sens dubte, jugarà a favor de l’Aula de la Ciència”.

El nou director de l’Aula de la Ciència, per la seua part, ha assenyalat que “la meua idea és apostar per personalitats de prestigi reconegut”, Ordóñez ha explicat que la idea “és seguir una doble línia d’actuació, la interacció amb els estudiants i la divulgació científica a la societat”.

 

Aula de la Ciència

L'Aula de la Ciència és una iniciativa del Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement i del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües que pretén difondre dins de l'àmbit universitari totes aquelles activitats de divulgació de la cultura científica que es fan en els espais de la Universitat d'Alacant, tant al Campus com a les Seus Universitàries.

L'objectiu de l'Aula de la Ciència és promocionar les accions relacionades amb la divulgació de la cultura científica, i oferir a la societat un ventall ampli de possibilitats pel que fa a l’accés a aquest tipus de coneixement en forma de múltiples varietats de realització: exposicions, xarrades, visites guiades, presentació de llibres i altre tipus de materials didàctics, tallers, cicles de conferències, entre d'altres. Dins de la concepció de l’Aula de la Ciència hi ha la voluntat de compartir saber, unir capacitats i trobar aspectes multidisciplinaris que fugen dels compartiments estancs. Entenem que la transversalitat és una condició indispensable per a assolir un coneixement integral de les coses.

Igualment, pretenem fomentar el coneixement i la curiositat sobre els temes de divulgació científica en la comunitat universitària, i contribuir, d'aquesta manera, a la promoció cultural.

 

Salvador_Ordonez1
Salvador_Ordonez2
Salvador_Ordonez3

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464