Saltar apartados

La Facultat de Filosofia i Lletres renova les instal·lacions

Avui s’han inaugurat l’aula magna, la Secretaria i el Deganat amb millora de l’accessibilitat i els serveis

 

Lletres1
Lletres2
Lletres3
Lletres4
Lletres5

 

Alacant. Dijous, 31 de maig de 2018

La Universitat d’Alacant ha enllestit la renovació de l’aula magna, la Secretaria i el Deganat de la Facultat de Filosofia i Lletres que avui han inaugurat el rector, Manuel Palomar, i el degà, Juan Francisco Mesa.

Palomar ha assenyalat que «les instal·lacions de la Facultat de Filosofia i Lletres són de les més antigues del campus i necessitaven no solament una rentada de cara, sinó una adequació a les necessitats i normatives actuals, com les d’accessibilitat. Sens dubte un gran encert i un gran treball que beneficiarà tota la comunitat universitària».

Per la seua banda, el degà de la Facultat ha apuntat que «amb aquesta intervenció, l’aula magna ha solucionat problemes d’accessibilitat i ha incorporat espais específics per a persones amb mobilitat reduïda; també s’ha millorat notablement l’equipament audiovisual i s’han instal·lat unes modernes cabines de traducció simultània que seran molt útils, tant per a congressos i jornades, com per a les pràctiques dels alumnes».

A més de l’aula magna, la renovació d’instal·lacions també ha arribat a la Secretaria, «un espai per on passa molta gent cada dia» i que ara tindrà una estructura molt més transparent i moderna que millora les condicions laborals i també d’atenció al públic. Finalment, les instal·lacions del Deganat també s’han renovat en el marc de l’actuació duta a terme a la Facultat de Filosofia i Lletres.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464