Saltar apartados

La vint-i-vuitena promoció del màster en Comerç Internacional de la UA viatja a Brussel·les per a conèixer les institucions de la Unió Europea


Alacant. Dimarts, 29 de maig de 2018

Els estudiants de la vint-i-vuitena edició del màster de Comerç Internacional de la Universitat d’Alacant han viatjat a Brussel·les, del 20 al 25 de maig de 2018, amb l’objectiu de completar la formació en matèria comunitària i conèixer de primera mà les institucions Europees i les polítiques i mesures que s’adopten o que, en el futur pròxim, s’adoptaran, dirigides fonamentalment a les empreses.

Durant l’estada en la capital europea, els alumnes del màster, acompanyats per la seua directora, Gloria Pardo, el subdirector, Alfonso Ortega, i el president de l’Associació d’Antics Alumnes del Màster en Comerç Internacional (AMCI), Miguel J. Cano, han rebut un programa exclusiu de formació en comerç internacional organitzat per la Comissió Europea, el Comitè Econòmic i Social, i el Comitè de les Regions. A més, han visitat l’Oficina de Representació Permanent d’Espanya davant de la UE (REPER), l’Euro InfoPoint i el Parlamentarium.

D’altra banda, han tingut l’oportunitat de ser testimonis de la tasca de la Direcció General de Cooperació Internacional i Desenvolupament. Han sigut rebuts a l’ambaixada d’Espanya a Bèlgica per Jorge Notivoli, ministre conseller de l’ambaixada d’Espanya al Regne de Bèlgica, i han tingut una trobada informal de treball amb l’eurodiputat espanyol i exministre de Justícia Juan Fernando López.

El màster de Comerç Internacional de la Universitat d’Alacant aporta una especialització professional dels instruments operatius i una aproximació real als problemes habituals en el camp del comerç exterior. Aquests estudis s’adrecen especialment a llicenciats en Direcció i Administració d’Empreses, Economia, Dret, Sociologia, Filologia i Enginyeria, encara que està obert a altres titulacions i a alumnes de nacionalitat estrangera amb titulació universitària. La inserció professional mitjançant la realització de pràctiques remunerades en empreses voluntàries és un altre dels elements clau d’aquest màster.

Aquest programa ofereix una magnífica oportunitat per a completar la formació rebuda durant el curs acadèmic. «Com a estudiants d’un postgrau sobre comerç internacional és imprescindible conèixer el funcionament de les institucions europees, i ha sigut d’allò més interessant poder escoltar i debatre de manera directa com la UE s’enfronta als reptes econòmics i polítics actuals», assenyalen des de la direcció del màster de la UA.

Notícia relacionada:

Amb un programa basat en casos reals, el 85 % dels estudiants del Màster en Comerç Internacional de la UA aconsegueixen treball

 

Master_comerç_internacional

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464