Saltar apartados

"Metodologies d'Aprenentatge" i "Música Moderna" en els Cursos d'Estiu de la UA a la Nucia

 

LaNucia_CursosVerano2018_1
LaNucia_CursosVerano2018_2
LaNucia_CursosVerano2018_3
LaNucia_CursosVerano2018_4
LaNucia_CursosVerano2018_5

 

Alacant. Dijous, 31 de maig de 2018

La Universitat d’Alacant i l’Ajuntament de la Nucia han presentat aquest matí l’oferta de "Cursos d’Estiu "Rafael Altamira 2018" que la Universitat d’Alacant ha programat per a la seu local, i la programació cultural i acadèmica paral·lela que es desenvoluparà durant els mesos de juny i juliol a la Seu Universitària.

L’acte ha tingut la presència d’Eva Valero, directora del Secretariat de Seus Universitàries, Vicent Martines, coordinador acadèmic de la Seu Universitària de la Nucia, Bernabé Cano, alcalde de la Nucia, Pedro Lloret, regidor de la Seu Universitària de la Nucia, Ángeles Sirvent, directora de l’Escola de Doctorat de la Universitat d’Alacant (EDUA) i Román Rodríguez, coordinador del XII Curs Internacional de Música Moderna de la Nucia.

Per a aquesta nova edició de cursos d’estiu de la UA, la Seu Universitària de la Nucia tindrà dues propostes; "XII Curs internacional de música moderna ”(del 10 al 13 de juliol), i el curs “Metodologies actives en l’aprenentatge i avaluació autèntica” (del 17 al 19 de juliol).

A més dels cursos d’estiu, la seu universitària ampliarà l’oferta acadèmica i cultural amb dos simposis internacionals, dos tallers (astronomia i plantes medicinals) i cinc defenses de tesis doctorals.

 

Programa "Cursos d’Estiu Rafael Altamira 2018"

XII curs internacional de música moderna (pop, rock, blues, jazz...). Guitarra elèctrica, baix, cant modern, bateria, percussió, piano modern...

 

Del 10 al 13 de juliol

En el XII Curs Internacional de Música Moderna 2018, s’oferirà una formació tècnica i teòrica en pop, rock, blues, jazz, música llatina, en les especialitats de guitarra elèctrica i baix, piano i teclats, percussió, bateria, cant modern i vent. S’hi tractaran els aspectes històrics de cada gènere musical, les característiques principals de cadascun i la interpretació del repertori dels diferents estils. S’hi faran treballs individuals en cada especialitat i diverses agrupacions col·lectives. Com a novetat enguany el curs ofereix una nova especialitat, la informàtica musical.

“Metodologies actives en l’aprenentatge i avaluació autèntica”

 

Del 17 al 19 de juliol

L’escola necessita un canvi, no podem seguir fent classe com s’ha vingut fent els últims anys. Cal donar més protagonisme a l’alumnat, fer-lo partícip del seu aprenentatge. Aquest curs tracta de fer una visió completa de les metodologies actives actuals. Conjuntament amb la justificació del perquè, de com avaluar en aquestes noves situacions i cap on anem o que ens oferirà el futur de l’educació, serà tractat per especialistes en la matèria, d’una manera pràctica que permetrà al docent i també als futurs docents, incorporar aquestes metodologies a les aules. Aquest curs, dirigit per Rosabel Roig, professora de la UA i avalat pel CEFIRE, està enfocat tant a alumnat de magisteri com a professorat de tots els nivells i la resta de la comunitat educativa.

 

Activitat cultural i acadèmica complementària

La programació d’activitats culturals de la Seu començarà el 2 de juny amb el “Curs de Plantes Medicinals" que s’impartirà a la vesprada, de 17 a les 20 hores, en el CEM El Captivador i, el mateix dia, de 18:30 hores a 1:30 de la matinada, tindrà lloc el curs infantil d’astronomia “Taller d’Astropeques. Observació amb telescopi i explicació del cel" impartit per l’Associació Universitària d’Astronomia Astroingeo. Les inscripcions per a aquests dos cursos podran fer-se a través de la web del CEM El Captivador: http://cemelcaptivador.com/

 

Seminaris internacionals i tesis

L’activitat acadèmica i científica de la Nucia estarà protagonitzada per "El Simposi Internacional de Grups d’Alt Rendiment Acadèmic Internacional de Doctorat (GARAID)", que reunirà, els dies 5, 7, 10 i 14 de juliol, els directors de les tesis doctorals de les universitats d’Alacant, Murcia, Còrdova i Associazione Agathon, i per el “XII Simposi Internacional de Noves Tendències en I+D+I en Literatura, Llengua i TIC sobre la Corona d’Aragó. De la Innovació al Cànon”, que continuarà la seua activitat el 12 de juny amb el "III Seminari Internacional d’Estudis Ibèrics”. Finalment, la “II Jornada d’Investigació Doctoral", impartida per l’Escola de Doctorat de la Universitat d’Alacant (EDUA), el 15 de juny.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464