Saltar apartados

El president de l'Associació Internacional de Geodèsia analitza a la Universitat d'Alacant la contribució i els reptes de la disciplina encarregada de l'observació del globus terraqüi

Harald Schuh imparteix dues conferències a la sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior

 

Alacant. Dimecres, 9 de maig de 2018

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, ha rebut en el despatx del rector i en nom seu, el president de l’Associació Internacional de Geodèsia, Harald Schuh, qui aquesta setmana protagonitza dues conferències a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant.

Schuh és cap del Departament 1, Geodèsia, del centre d’excel·lència alemany GFZ i professor de l’Institut de Geodèsia i Geoinformació de la Universitat Tècnica de Berlin, aquest dijous a les 11 del matí protagonitzarà la conferència “The International Association of Geodesy and its Global Geodetic Observing System in our changing world”.

El dimarts, el president de l’Associació Internacional de Geodèsia, en el mateix espai va presentar al públic la conferència “Contribution of Geodesy to monitoring natural hazards and global change”.

 

Geodèsia1
Geodèsia2
Geodèsia3

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464