Saltar apartados

El Seminari Internacional "Memòria, Escriptura i Resiliència" arranca i tanca a la Universitat d'Alacant amb l'experiència resilient del neuropsiquiatra Boris Cyrulnik

 

Alacant. 7 de maig de 2018

El grup d’investigació Midel (Memòria i Identitats Literàries i Culturals), ha començat avui el Seminari Internacional "Memòria, Escriptura i Resiliència" a l’aula magna de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant. Dirigit per Amelia Peral, investigadora que pertany a Midel, ha recordat que el grup es va crear l’any 2011 i convida enguany al neuropsiquiatra Boris Cyrulnik, i al catedràtic de Filologia Francesa de la Universitat del País Basc UPV/EHU, Jesús Camarero. Els dos són les estrelles del seminari d’aquest any. Camarero presentarà un llibre el dia 9 al Campus; mentre, Cyrulnik participarà demà en la Ràdio UA i pronunciarà la conferència de clausura, el dia 8 de maig, que se centrarà en la seua experiència: la resiliència.

El Seminari ha sigut inaugurat aquest matí per la vicedegana d’Estudiants i Emprenedoria, M. Paz Such; Maribel Peñalver Vicea, coordinadora de l’Àrea de Filologia Francesa; Amelia Peral Crespo, directora del grup d’investigació Midel i codirectora del seminari; Antonia Montes Fernández, codirectora del seminari i membre del grup d’investigació Midel; i José Luis Arráez Llobregat, codirector del seminari i membre del grup d’investigació Midel.

 

Inauguracion_Seminari_Memòria1
Inauguracion_Seminari_Memòria4
Inauguracion_Seminari_Memòria2
Inauguracion_Seminari_Memòria3

 Fotografies: Taller d'Imatge UA (FGUA).

Imatges:

D’esquerra a dreta, en la inauguració Maribel Peñalver Vicea, coordinadora de l’Àrea de Filologia Francesa; M. Paz Such, vicedegana d’Estudiants i Emprenedoria; Amelia Peral Crespo, directora del grup d’investigació Midel i codirectora del seminari; José Luis Arráez Llobregat, membre del grup Midel; i Antonia Montes Fernández, codirectora del seminari i membre del grup d’investigació Midel.

Jesús Camarero en conferència.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464