Saltar apartados

L'activista i escriptora Leila Nachawati parlarà de les dones a l'Orient Mitjà en la Seu Ciutat d'Alacant

La conferenciant sirianoespanyola farà una aproximació a la lluita per la llibertat, la igualtat i la justícia d’aquestes dones

 

Alacant. Dilluns, 7 de maig de 2018

L’activista i escriptora sirianoespanyola, professora de Comunicació en la Universitat Carlos III, Leila Nachawati, oferirà demà dimarts 8 de maig a les 20:15 h la conferència «Las mujeres en Oriente Medio: la lucha por la libertad, la igualdad y la justicia». La cita tindrà lloc a la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4), una activitat coordinada pel professor d’Estudis Àrabs i Islàmics de la UA Ignacio Álvarez-Ossorio.

 

Leila_NachawatiLeila Nachawati

Escriptora, consultora de comunicació i defensora dels drets humans. Professora de Comunicació en la Universitat Carlos III. Llicenciada en Estudis Anglesos per la Universitat de Santiago de Compostel·la i en Estudis Àrabs de la Universitat de Granada. Va cursar un mestratge en Cooperació Internacional i va cursar estudis de crítica literària a la Universitat de Kansas.

Des de novembre de 2014 treballa com a oficial de comunicacions per a Apc.org, una xarxa de defensors dels drets humans compromesos amb el suport a les organitzacions, els moviments socials i les persones mitjançant l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. Forma part de l’equip SyriaUnntold, un arxiu digital sobre el moviment civil sirià i el seu contingut creatiu i artístic, que va nàixer per iniciativa d’un grup de periodistes, escriptors, programadors i dissenyadors sirians. Escriu articles per a mitjans com Global Voices Online, Global Voices Advocacy, Al-Jazeera, El Mundo i Eldiario.es.

Acaba de publicar la seua primera novel·la, Cuando la revolución acabe.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464